Breaking news

Camioane noi sau second hand – provocarile afacerilor de succes

Dezvoltarea unei afaceri care presupune transportarea de materiale sau produse, inseamna investirea in mijloace de transportare de cea mai inalta calitate si cu randament maxim. O provocare a afacerilor actuale o reprezinta achizitionarea de camioane noi sau second hand si efectuarea unui calcul cat mai pragmatic de tipul cost – beneficiu pe termen lung.

camion ivecoNumarul firmelor care ofera celor interesati camioane de vanzare este intr-o continua crestere, dar nu toate au suficienta experienta si o gama complexa de servicii, pe langa camioane de vanzare pentru a pastra clientii pe termen lung si pentru a oferi sprijinul necesar pentru o perioada cat mai indelungata.

Achizitionarea unuia sau a mai multor camioane presupune si crearea unui parteneriat cu dealer-ul din Romania, deoarece pe viitor ar putea si necesara apelarea la acesta pentru furnizarea unor piese de schimb sau pentru consultari tehnice. O firma specializata in camioane de vanzare vine nu doar cu o propunere de vanzare catre client, dar si cu un contract de colaborare, formal sau informal, de colaborare pe termen lung.

Specialisti calificati pentru serviciile de care ai nevoie

O firma de camioane de vanzare bine plasata pe piata, cum ar fi DTS, un dealer autorizat IVECO, le pune la dispozitia clientilor o serie de servicii de care ar avea nevoie pentru o buna dezvoltare a afacerii, in urma achizitionarii unui camion. Fie ca este vorba despre service, revizii, mecanica si electrica sau piese de schimb, toate serviciile oferite de catre DTS implica cei mai buni specialisti, pregatiti in domeniu, care colaboreaza de o perioada indelungata cu dealer-ul si care ar putea sa ofere cele mai pragmatice diagnostice cu privire la defectiuni sau piese care necesita sa fie inlocuite.

Piesele de schimb reprezinta o categorie aparte din gama de servicii, deoarece acestea sunt necesare de cele mai multe ori. Este foarte important ca piesele sa fie originale si sa fie livrate cat mai rapid. Dealerul DTS detine o gama de peste 10 mii de piese, acestea, desigur, fiind originale. Livrarea se efectueaza timp de 24 de ore, din momentul in care a fost plasata comanda, indiferent de localitatea in care ar trebui livrate. Compania DTS are o experienta de peste 15 ani in vanzarile si reparatiile de autovehicule IVECO, precum si in oferirea optiunii trade-in, care reprezinta preluarea unui autovehicul rulant, drept avans pentru unul nou. DTS este o companie renumita pentru serviciile profesionale si promptitudinea livrarilor.