Breaking news

Camila Giorgi a eliminat-o în mod surprinzător pe Caroline Wozniacki la US Open

Italianca Camila Giorgi a produs o mare surpriză sâmbătă noapte la US Open, unde în turul trei a reușit să o elimine pe daneza Caroline Wozniacki, a șasea favorită a turneului american.

caroline wozniacki si camila giorgiVenită din calificări, Camila Giorgi a reușit să o trimită acasă pe fosta numărul unu mondial. Italianca a reușit să se impună în fața danezei în trei seturi.

Camila Giorgi a pierdut primul set cu 4-6, dar a revenit spectaculos în setul doi, unde a condus tot timpul, prima dată cu 3-1, apoi cu 4-3, reușind să se impună cu 6-4.

Astfel că soarta meciului s-a decis în setul trei. Italianca și-a ridicat foarte mult nivelul de joc, reușind puncte spectaculoase, deși juca de mai bine de două ore cu Caroline Wozniacki.

După trei mingi de meci ratate pe serviciul danezei, la scorul de 5-2, italianca a urmat la serviciu, a făcut rost de alte două mingi de meci, reușind să o fructifice pe ultima.

În optimile de finală, Camila Giorgi va juca cu compatrioata sa, Roberta Vinci, a zecea favorită la US Open 2013.

În optimile de finală au rămas doar 12 capi de serie din cei 32, printre care și românca Simona Halep, a 21-a favorită, Victoria Azarenka, a doua favorită și Serena Williams, cap de serie numărul unu.