Breaking news

Camera Deputaților a dat undă verde arestării deputaților Mircea Roșca, Ion Diniță și Ioan Adam

loading...

Într-o singură zi, Camera Deputaților a aprobat arestarea preventivă și percheziția a trei deputați, anchetați de DNA. Deputații Mircea Roșca, Ion Diniță și Ioan Adam pot fi reținuți de procurori și duși la instanță cu propunerea de arest preventiv.

mircea rosca - ion dinita - ioan adamPlenul Camerei Deputaților a aprobat marți, cererea ministrului Justiției privind percheziția domiciliară, reținerea și arestarea preventivă a deputatului PNL Mircea Roșca, cu 220 voturi pentru și 65 împotrivă.

Liberalul Mircea Roșca este cercetat pentru trafic de influență. Votul a fost secret cu bile iar deputații PSD, PNL și PDL au anunțat că votează cu bilele la vedere.

Votul din plen a venit după ce Comisia juridică a dat marți raport de respingere pentru această cerere.

Și deputatul PSD Ioan Adam poate fi arestat și percheziționat după ce marți, plenul Camerei Deputaților a aprobat cererea DNA, cu 248 voturi pentru și 63 împotrivă.Votul a fost secret cu bile.

Al treilea deputat deservit justiției a fost Ion Diniță, membru PC.  Cererea ministrului Justiției privind încuviințarea arestării preventive a deputatului PC Ion Diniță a fost aprobată de plenul Camerei Deputaților cu 274 voturi pentru și 55 împotrivă.

Toți trei află miercuri dacă vor fi reținuți pentru 24 de ore de către procurorii DNA, în dosarele penale în care sunt acuzați de fapte de corupție.

loading...