Breaking news

Cameră de zi la preț mic

După un tur prin magazinele de mobilă, vă pregătiți să faceți economii luni de zile pentru a vă achiziționa lucrurile de care aveți nevoie? Nu trebuie să faceți aceste sacrificii. Mobilierul pentru camera de zi, care va surprinde pe toată lumea, nu trebuie să fie atât de scump.

La ce să vă gândiți când amenajați camera de zi?

Frumoasă, stilată, cu design modern, care să vă aducă sentimentul de „acasă”. Acestea sunt cele mai importante criterii pe care ar trebui să le îndeplinească o cameră de zi. Pentru a vă atinge scopul cu succes, începeți cu o planificare amănunțită. Ar trebui să vă gândiți la următoarele aspecte:

#1 Culori

În primul rând ar trebui să vă decideți ce culori ați prefera. Alegeți culoarea pereților, ale corpurilor de mobilier, ale accesoriilor și decorațiunilor. Astfel veți evita o mulțime de culori care nu se potrivesc.

#2 Mărimea corpurilor de mobilier

Primele trebuie alese corpurile mari de mobilier. Înainte de toate măsurați bine camera și gândiți-vă cât spațiu doriți să fie ocupat de mobilă. Camera de zi nu ar trebui să fie încărcată, dar plăcută și spațioasă chiar și după finalizarea amenajării. Într-un astfel de spațiu o să  se simtă bine și prietenii care vă vor vizita.

#3 Corpuri mici de mobilier

După corpuri mari de mobilier urmează corpurile mici. Alegeți măsuța, fotoliile, pufuri, taburete, rafturi pentru cărți, CD-uri sau flori.

#4 Textile

Materialele textile aduc în camera de zi o adiere din căldura unui cămin. Doar să vă imaginați: vă întoarceți acasă după o zi grea de muncă, vă acoperiți cu o pătură moale, puneți capul pe o pernă colorată și vă relaxați la o cană de ceai. Ce vă puteți dori mai mult?

#5 Accesorii și pereți

Camera de zi este acel loc care respectă stilul dumneavoastră. De aceea ar fi bine să alegeți ceva și pentru pereți. Vă puteți gândi la un tablou, oglindă, fotografii artistice sau un mozaic cu decorațiuni. Ce vi se potrivește cel mai bine?

#6 Decorațiuni

Decorațiunile pe rafturi, o vază pe masă sau o plantă de cameră în colț. Aceste elemente joacă un rol esențial în designul camerei de zi.

#7 Corpuri de iluminat

Cireașa de pe tort în camera de zi este reprezentată de corpurile de iluminat. Cu siguranță nu va fi suficient un singur candelabru. Atmosfera mult dorită poate fi creată cu ajutorul mai multor corpuri de iluminat. Seara veți aprecia o atmosferă romantică, cu lumină redusă, pentru citit o să aveți nevoie de o veioză, iar rafturile cu cărți pot fi accentuate cu diferite spoturi.

Sfatul nostru: Mobila, decorațiunile și accesoriile pentru camera de zi puteți achiziționa în magazinul online Chilipirul-zilei.ro. Doriți să faceți economii? Avem pentru dumneavoastră un cupon reducere Chilipirul Zilei.

Colțare și canapele – elemente fără care nu se poate

O problemă foarte des întâlnită la amenajarea camerelor de zi este alegerea canapelei sau a colțarului adecvat. Înainte de a face o alegere, ar fi bine să vă clarificați ce așteptări aveți de la acea canapea sau colțar. Doriți să stea pe el comod toată familia și cei care vin în vizită? Uneori o să aveți nevoie și pentru a dormi pe el? Cât spațiu aveți la dispoziție? De la răspunsurile dumneavoastră depinde ce canapea este cea mai potrivită:

  • Canapea lineară este ideală pentru spații mici. Aceasta arată cel mai bine, dacă este așezată la perete.
  • Colțarele arată cel mai bine în colțul încăperii. Această poziționare economisește spațiul și astfel obțineți suficient loc pentru a servi o cafea cu cei dragi. Colțarul poate fi așezat și în spațiu deschis.
  • Colțare în formă de U sunt destinate camerelor mari sau spațiilor deschise. De asemenea pot fi folosite pentru delimitarea a două spații, cum ar fi camera de zi și bucătăria.

Sfatul nostru: O locuință nouă cu un mobilier stilat merită și electrocasnice pe măsură. Așadar de ce să nu economisiți la cumpărarea lor folosind un voucher Flanco la cumpărături? Fie că aveți nevoie de un frigider nou, o mașină de spălat rufe sau poate o mașină de spălat vase, în magazinul online Flanco veți găsi tot ce aveți nevoie.