Breaking news

Călugărița care a câștigat X Factor Italia, a lansat un cover după piesa Madonnei, Like A Virgin – VIDEO

Sora Cristina, călugărița catolică care și-a adjudecat trofeul X Factor Italia în 2014, a lansat de curând un cover după celebra piesă a Madonnei, Like A Virgin.

sora cristina - madonnaSora Cristina a ales să interpreteze în manieră proprie, celebra piesă a starului american. Producătorii italieni i-au creat un videoclip superb, de zici că este un scurt metraj.

Îmbrăcată în straie negre de călugăriță și cu ochelari în ochi, Sora Cristina cântă impecabil Like a Virgin, prin diferite lăcașe de cult catolice alese pentru filmarea videoclipului.

În nici patru zile de la lansarea pe youtube, videoclipul cu Sora Cristina cântând Like A Virgin a adunat peste două milioane de vizualizări.

Pe 6 iunie 2014, Sora Cristina a cucerit trofeul X Factor Italia. În finală, călugărița a cântat impecabil piesa ”Beautiful That Way”.

Interpretarea călugăriței a mers direct la inimile italienilor care au desemnat-o ca fiind Vocea Italiei în 2014, spre nedumerirea celor trei finaliști.

Încă de la audițiile pe nevăzute, călugărița a făcut furori cu interpretarea ei și faptul că a venit îmbrăcată în straie bisericești.

Sora Cristina a fost comparată de presa din Italia, la capitolul succes și controversă cu austriaca Conchita Wurst, câștigătoarea Eurovision 2014. Întrucât, ambele au fost criticate și plăcute în același timp, dar toată lumea le-a votat.