Breaking news

Calitățile comune ale pariorilor de top din întreaga lume

Atunci când plasează primul bilet din viață, toți pariorii se află pe picior de egalitate. Ulterior, jucătorii de top se diferențiază de marea masă grație câtorva calități înnăscute sau cultivate.

Aceste calități nu sunt secrete. Se știe foarte bine ce și cum trebuie să se procedeze pentru profituri constante, însă nu toată lumea poate să urmeze un plan care și-a dovedit eficiența. Se întâmplă așa pentru că nu există:

PRAGMATISM

Pariorii de top joacă numai acolo unde își pot maximiza câștigul. Pentru a nu plăti taxă de 5% din miza fiecărui bilet, ei pariază doar online. Pentru a beneficia de cele mai mari cote și de oferte promoționale, își deschid conturi la mai multe agenții de pariuri ș.a.m.d.

CURAJ

Îți trebuie curaj să încerci să trăiești din pariuri sportive, care sunt jocuri de noroc. Totuși, unii dintre pariorii de top pornesc pe acest drum, având o foarte mare încredere în forțele proprii. Un profesionist este gata să parieze orice că va reuși.

PUTERE DE MUNCĂ

Pariorii de succes petrec multe ore documentându-se pentru a identifica selecțiile cu cele mai mari șanse de câștig. Urmăresc toate meciurile din competițiile pe care mizează și își fac baze de date cu toate sursele de informare utile, pentru a cunoaște orice detaliu despre orice eveniment sportiv pe care urmează să riște bani.

DISCIPLINĂ

Doar cei care au o disciplină de fier pot respecta managementul banilor, care constă în stabilirea unui buget fix, a unei ținte de profit și, mai ales, raportarea mizei fiecărui bilet la bankroll și la gradul de risc. Pariorii care nu au succes își propun și ei să își gestioneze bugetul corect, dar încep să joace haotic după prima serie de bilete necâștigătoare.

RĂBDARE

Pariorii de top își propun să realizeze profit pe termen lung, nu de pe o zi pe alta. Astfel, ei nu își pierd cumpătul după câteva eșecuri. Tot răbdarea îi ajută să aleagă și cele mai bune pronosticuri și să plaseze bilete cu cote mai mici în detrimentul celor care le-ar aduce un profit mare, dar care pot ieși doar cu mult noroc.

SERIOZITATE

Cei care iau în serios pariurile analizează cu atenție maximă fiecare meci, punând în balanță toate elementele care ar putea influența rezultatul final și alte piețe precum cartonașe galbene, cornere sau goluri marcate. Fiecare element primește o pondere într-un algoritm care returnează o șansă procentuală de câștig.

OBIECTIVITATE

Jucătorii de top pariază cu mintea, nu cu sufletul. De obicei, ei evită să mizeze pe echipa favorită, întrucât subiectivismul le-ar putea influența judecata. Pe același principiu, ei nu joacă nici împotriva rivalelor echipei cu care țin. Ține și de pragmatismul despre care vorbeam mai sus.

PERSERVERENȚĂ

Chiar dacă au zile sau chiar perioade mai lungi în care nu le iese nimic, pariorii de top nu renunță. Știu că, dacă vor respecta planul de joc pe care l-au gândit, seriile câștigătoare se vor întoarce. Pariorii de succes învață din propriile greșeli, perseverența fiind una dintre cele mai importante abilități.

SOCIABILITATE

Pariorii sunt persoane sociabile. Cei care profită de avantajele oferite de operatorii online și nu se întâlnesc cu prietenii în agențiile terestre au posibilitatea să se înscrie în comunitățile de pe internet. Aceste platforme au și forumuri pe care sunt împărtășite bilete și strategii de pariere. De asemenea, acolo sunt discutate cele mai fierbinți subiecte din sport și din lumea gamblingului.

LUCIDITATE

Cei care au succes la pariuri sportive au capacitatea de a-și păstra luciditatea indiferent că pierd mulți bani sau obțin un câștig mare. Chiar dacă simt unele emoții (sunt oameni, nu roboți), nu se lasă influențați de acestea în luarea viitoarelor decizii. Un jucător își poate verifica biletul la Senatorbet sau la orice alt operator, apoi poate merge mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

INTELIGENȚĂ

Un parior bun trebuie să aibă cunoștințe solide de matematică, statistică și probabilități, dar și inteligența de a le pune în aplicare într-un sistem care este perfecționat în continuu. Mai vorbim, apoi, de inteligența emoțională. Câteodată, matematica pură este combinată și cu „feeling-ul”.

>