Breaking news

Calitati si defecte intr-un studio de videochat – iata parerea modelelor!

Te-ai gandit vreodata daca esti sau nu potrivita pentru a obtine succesul intr-un studio de videochat? Cea mai buna metoda de a afla este sa incepi lucrul si sa vezi care sunt rezultatele. Pana atunci insa, poti sa afli ce parere au unele dintre cele mai cunoscute modele despre calitatile si defectele din aceasta activitate!

studio videochat

Implicarea – una dintre calitatile esentiale

Devious Angel este unul dintre cele mai de succes modele din Romania, care a obtinut atat castiguri de-a dreptul impresionante, cat si premii internationale prestigioase. Ea a acceptat sa dezvaluie o parte din secretele succesului sau, marturisind ca este vorba in primul rand despre o implicare totala in cariera dintr-un studio videochat:

Daca o practici cu implicare, poti castiga foarte multi bani. Am un program de opt ore pe zi, carte de munca, platesc impozite la stat, totul este la vedere. Acum am ajuns sa castig 11.000 de euro pe luna. Evident, la inceput nu faceam atatia bani, dar acum pot spune ca am capatat experienta“.

Ea a marturisit ca nu pierde noptile in cluburi, nu are vicii si, mai mult decat atat, a adoptat o serie de obiceiuri sanatoase, care ii permit sa fie mereu in forma, atunci cand interactioneaza cu membrii site-urilor. Respectandu-si profesia in mod constant, si recompensele aparute au fost pe masura!

studio videochat

Deschiderea si abilitatile de conversatie

O alta calitate esentiala, pentru a progresa atunci cand lucrezi intr-un studio de videochat, este deschiderea. Nu trebuie sa judeci membrii site-urilor pentru adulti, ci sa te arati deschisa si sa fii capabila sa porti conversatii pe temele dorite de ei, sa le intelegi dorintele si temerile. Devious Angel s-a referit si la aceasta latura a activitatii desfasurate intr-un studio de videochat:

Am membri barbati, femei, dar si cupluri. Multi intra in privat pentru ca nu au cu cine vorbi, cu cine comunica. Vor o persoana care sa-i inteleaga si cu care sa vorbeasca despre problemele lor. Sunt oameni cu foarte multi bani, dar care sunt singuri. Mi s-a intamplat de multe ori sa conving un membru care imi cerea de la inceput sa ma dezbrac sa-mi faca confidente si am ajuns sa stam ore in sir la discutii”.

Lipsa increderii in sine – un defect care poate fi corectat

Unul dintre defectele care pot ajunge sa reprezinte o piedica majora in calea evolutiei dintr-un studio de videochat este lipsa increderii in sine, in propria frumusete si putere de seductie. Un alt model vorbeste despre dificultatile pe care le-a avut la inceput, din aceasta cauza:

Atunci cand m-am gandit sa apelez la angajari videochat, ma simteam ca o femeie de 40 de ani. Credeam ca este o meserie pentru tinere de 20 de ani, asa ca m-am indoit de capacitatea mea de a face fata. De nenumarate ori imi programam cate un interviu cu cate o companie din domeniu, iar la pranz ezitam si il anulam“.

In cele din urma, si-a invins temerile si a ajuns sa se simta total diferit: „Datorita acestui studio videochat nu ma mai simt de 40 de ani, ci de 20 de ani! Sunt foarte recunoscatoare oamenilor de la Studio 20 si sper sa colaboram cat mai mult timp. Atunci cand nu voi mai putea lucra ca model online, sunt hotarata sa raman in acest loc de munca si sa ofer din experienta mea modelelor aflate la inceput de drum, ca trainer sau poate ca manager de studio“.