Breaking news

Calitatea lenjeriei, nota de confort de la Lenjerii-Hotel

loading...

Dacă în plan personal fiecare dintre noi ştie cât de importantă este o lenjerie de pat cu toate accesoriile acesteia, în plan profesional ţine mai mult de nota de confort oferită clienţilor. Întrucât în joc este imaginea unui hotel, a unei pensiuni şi a oricărui tip de unitate de cazare. www.lenjerii-hotel.ro pune la dispoziţia celor care doresc să îşi doteze camerele în stil calitativ, o serie de necesităţi, de la lenjerii la perdele, draperii şi prosoape. 

lenjerii patCalitatea produselor nu este ceea ce obţinem fără efort ci ceea ce concret alegem să avem parte. Decizia de aşa natură te aduce în punctul în care să îţi controlezi calitatea somnului şi a confortului pe care îl ai în propriul pat. Pe cât de necesare pe atât de complexe în detalii, lenjeriile de pat nu se aleg numai după referinţe aspectuale. Compoziţia lor, materialul de bază este marea referinţă.

Aspectul crucial în definirea ca punct calitativ al unei lenjerii de pat, materialul, poate avea diverse combinaţii. Lenjerii-Hotel.ro oferă atât lenjerii simple din sifon, cât şi cele de o înaltă clasă, pretenţioase, de la bumbac satinat şi până la damask. Pune accent pe imprimeuri care să se integreze armonios în orice camera, însă şi care să completeze stilul acesteia.

O dotare completă a unui pat implică de asemenea şi o pilota, de altfel cu noi referinţe calitative-antialergice, pufoase şi călduroase. Adaugă perne şi departe de ceea ce ştim că şi clasic există alternativă modernă a celor umplute cu vatelină, cu puf siliconat. Au un nivel ridicat de confort, oferă odihnă în adevăratul sens al cuvântului şi menţin igiena chiar şi pentru cei mai sensibili.

În aceeaşi gamă semnată lenjerii-hotel.ro se regăsesc şi saltelele de protecţie, secretul pentru care lenjeria într-o unitate de cazare este perfect fixată pe pat, pe salteaua de baza şi oferă o senzaţie de confort, o invitaţie la relaxare şi odihnă. Cu patul bine dotat perdelele şi draperiile sunt şi ele o completare a unei camere menite să deservească scopului ales, acela de odihnă. Sunt cele care aduc o notă elegantă încăperii, sunt cele care acoperă lumina ce pătrunde în interior când asta se doreşte.

Nu în cele din urmă gama de prosoape şi halate, strictul necesar şi pentru zona de restaurante, materiale fine de la cele de huse şi până la cele decorative sunt în măsură să scoată în evidenţă bunul gust. Asta când se aleg cu accent pe design însă fără să se facă rabat de la calitatea materialului.

Precum prinţesa din poveste ce simte orice bob de mazăre sub saltele, pretenţiile clienţilor când se cazează sunt ridicate. Este de la sine înţeles să ne dorim ca timpul liber de odihnă să fie prielnic, însă pentru asta, micile detalii ajung să facă marile diferenţe.

Explorează lenjerii-hotel.ro şi descoperă cum îţi poţi aranja o camera pregătită pentru oaspeţi, ce elemente sunt necesare şi ce înseamnă calitatea în adevăratul sens al cuvântului. Ofertele nu te vor ocoli şi comenzile vin personalizate, în funcţie de preferinţe de material, culori şi broderii. Creează confortul dorit, creează lumea viselor cu lenjerii pe măsura aşteptărilor pentru un somn cu adevărat liniştit!

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>