Breaking news

Calduros si spatios, acasa este locul unde familia se simte cel mai bine impreuna

Atunci caad doresti o locuinta moderna dotata cu toate necesitatile unei familii, atunci President Residence Craiova este alegerea potrivita. Cartierul este situat in Calea Bucuresti, fiind in centrul orasului conectat la toate arterele principale, insa totodata ferit de zgomot si privirile curiosilor! Calduros si spatios, acasa este locul unde familia se simte cel mai bine impreuna, iar President Residence Craiova  ofera cele mai avantajoase preturi pentru apartamente de tip studio, cu doua sau trei camere!

 

Desi se spune ca la casa ai tot ce ai nevoie, noile cartiere rezidentiale precum President Residence Craiova , schimba perceptia cumparatorului, deoarece apartamentele sunt complet echipate cu cele mai bune materiale, centrale termice, care garanteaza independenta energetica fiecarui locuitor. In plus, viata intr-un complex rezidential difera de a locui la “bloc”, deoarece multe dinte aceste cartiere detin magazine la parterul blocului, parcari private, sunt amplasate in zone avantajoase, iar securitatea este garantata de o camere de supraveghere.

 

Unul dintre principalele motive pentru a va muta intr-un apartament este usurinta intretinerii. Cand nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intretinerea proprietatii, lista  de lucruri de facut este inexistenta.

 

Proprietatea de casa aduce responsabilitatea pentru toate reparatiile, lucrarile in curte, intretinerea preventiva si costurile aferente. Chiar daca ai pe cineva care se ocupa de asta pentru tine, totusi trebuie sa platesti o taxa uriasa pentru a termina munca.

 

Cand locuiesti intr-un apartament, nu trebuie sa-ti faci griji. Indepartarea zapezii, inlocuirea unei masini de spalat vase sparte sau repararea unui acoperis care are defecte este responsabilitatea personalului complexului apartamentelor. Tot ce trebuie sa faci este sa ridici telefonul si sa suni daca exista o problema.

 

In timp ce multi oameni sustin ca chiria unui apartament este uneori mai mare decat plata unui credit ipotecar, ei nu privesc imaginea de ansamblu.

 

O ipoteca nu este singura cheltuiala atunci cand te muti intr-o casa. Exista impozit pe proprietate, asigurari, plus un avans considerabil.

Apoi ia in considerare facturile mai mari la utilitati. Costa mai mult sa incalzesti si sa racesti o casa mare, sa uzi curtea si sa platesti pentru intretinerea casei.

 

Mutarea intr-un apartament sau garsoniera cu  chirie necesita doar o mica taxa de depozit. Sigurele cheltuieli ulterioare vor fi facturile la utilitati. Daca necesiti orice tip de reparatie, acestea vor fi suportate in totalitated e proprietar (doar daca nu ai provocat tu paguba).

 

Dar daca dorestisa cumperi un apartament? Cand iei in considerare avantajele si dezavantajele unui apartament versus casa, siguranta ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate. Locuinta intr-o cladire cu mai multe unitati ofera un plus de securitate pe care nu o poti gasi intr-o casa.

 

Multe complexe de apartamente au comunitati inchise, acces controlat, camere de securitate si protectie suplimentara impotriva incendiilor.

 

Apropierea vecinilor este, de asemenea, un mare beneficiu de siguranta. Ei sunt mai capabili sa auda daca se intampla ceva, sa observe daca ceva pare iesit din comun si pot avea timp suplimentar pentru a contacta autoritatile.

 

Caracteristicile de siguranta sporite fac ca locuitul in apartament sa fie perfect pentru cei care locuiesc singuri, familiile cu copii, persoanele in varsta sau cei care doresc doar liniste sufleteasca. Facilitatile care vin cu locuitul in apartament sunt greu de invins. Avand recreere si comoditate chiar in fata usii tale, apartamentele ofera multe avantaje pe care nu le poti gasi in majoritatea caselor singure.

 

Locurile de joaca, centrele de fitness, magazinele si farmaciile sunt doar cateva dintre facilitatile pe care le vei gasi. Desi poti construi unele facilitati la o casa , precum un loc de joaca sau o sala de fitness, costul poate fi inaccesibil pentru majoritatea bugetelor.

 

Facilitatile unice ale proprietatii de tip apartament la bloc intr-un complex rezidential sunt cinematografele, saloanele, parcare subterana incalzita sia sa maide parte. Este o locuinta imbunatatita, totul fara a fi nevoie sa ai costuri ridicate la factura.

 

Un lucru pe care noi nu il avem suficient este timpul. Orice poti face pentru a gasi mai mult timp in zi merita si asta iti va oferi locuitul la apartament.

 

Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la intretinerea curtii sau la repararea lucrurilor in jurul casei. Daca locuiesti intr-un complex mai aproape de locul de munca, iti reduci timpul petrecut cu naveta catre locul de munca.

 

Toate aceste facilitati elibereaza timp pretios. Weekend-urile tale sunt gratuite pentru a le petrece cu familia sau facand activitatile care iti plac.

 

Desi poti oricand sa castigi mai multi bani, nu poti recupera timpul. A avea un stil de viata care iti ofera cadou timpului este ceva nepretuit. Avand in apropiere vecinii tai si oportunitati ample de a petrece timp impreuna, locuitul in apartament aduce cu sine un mod de socializare mai bun si nimeni nu se va mai simti singur.

 

Chiar daca locuiesti aproape de vecini, multe ansambluri de apartamente vor duce comunitatea cu un pas mai departe. Facand petreceri in apartament, cu totii vor avea sansa de a se intalni si de a se cunoaste. In plus, intalnirea la centrul de fitness sau la alte facilitati creeaza mai multe oportunitati de a-ti cunoaste vecinii.

 

Alaturi de beneficiile financiare ale locuirii intr-un apartament vine si oportunitatea de a economisi pentru viitor. Costul administrarii unei case face mai dificila economisirea. Atunci cand cheltuielile tale sunt mai mici prin locuitul intr-un apartament, poti economisi mai multi bani.

 

Cei care sunt interesati in achizitionarea unei locuinte pentru un viitor mai sigur si mai stralucit, pot intra pe site-ul presidentresidence.ro   unde pot consulta diferitele oferte pentru apartamentele disponibile!

>