Breaking news

Calculatoare şi monitoare second hand într-o ofertă unică

Se trece printr-o perioada in care Internetul isi dovedeste din plin utilitatea, deoarece, obligati fiind sa nu iasa fara motive temeinice din locuinte, oamenii se refugiaza in activitati dintre cele mai diverse, legate de mediul online. 

Numeroase firme s-au inchis, multe dintre acestea fara sa mai poata desfasura activitatile pe care le aveau. Multi se refugiaza in lectura, altii pe calculatoare de gaming, unii fac sport in casa, altii experimenteaza retete culinare. Fiecare face diverse activitati pentru a trece mai usor peste aceasta perioada.

Consecintele economice ale pandemiei pot fi minimazate prin strategii eficiente

Constientizand urmarile acestei perioade, unii antreprenori s-au mobilizat exemplar si au aplicat rapid strategii prin care angajatii sa isi poata continua activitatea de acasa.  In mod cert, a fost necesar sa se faca eforturi pentru ca aceasta noua abordare sa fie pusa in practica.

Orice angajat care lucreaza de acasa are nevoi specifice. Concret, are nevoie de un calculator si monitor sau de un laptop, are nevoie poate de un copiator si de diverse alte dispozitive IT. Fireste, toate aceste nevoi se materializeaza in bani, in investitii suplimentare pe care o firma trebuie sa le faca pentru a-si putea continua activitatea.

Investitia in calculatoare si monitoare second hand nu influenteaza drastic bugetul

Pe site-ul Calculator-Ieftin.ro, oferta de calculatoare si monitoare second hand, de laptopuri si alte produse din gama IT, este caracterizata de calitate superioara si preturi mici. In mod cert este o solutie optima intr-o perioada de criza, cu atat mai mult pentru angajatii care lucreaza de acasa.

Contabilii, arhitectii, writerii, operatorii call center, jurnalistii, sunt doar o parte dintre angajatii unei firme care pot lucra de acasa in conditii optime. Acestora le sunt necesare calculatoare fara prea multe caracteristici de performanta inalta sau chiar si sisteme workstation pe care sa ruleze diverse aplicatii tehnice sau stiintifice.

Sistemele IT second hand pot fi utilizate pentru activitati de editare foto-video, lucrari de inginerie, lucrari de arhitectura, software, si multe altele, pentru care grafica este deosebit de importanta.

Pretul unui calculator SH bun, I7, care poate fi utilizat impecabil de acasa poate fi mai mic decat multi s-ar gandi, incepand de la putin peste 750 de lei. Pe de alta parte, un monitor SH eficient, 24 inch, poate fi achizitionat cu aproximativ 350 de lei. Desi acest pachet are un cost de 1100 lei, exista si variante cu mult mai ieftine, ceea ce sutine ideea potrivit careia solutia IT second hand este la indemana oricui.

Calculator-Ieftin este varianta perfecta daca se doreste achizitionarea de  produse IT de buna calitate si la preturi mici.

>