Breaking news

Câinii și pisicile din România se pot plimba prin Europa cu propria companie de transport

Prietenii necuvântători se pot plimba fără probleme în Uniunea Europeană grație unei companii românești de transport internațional de animale. Astfel că pisicile și câinii pot circula în cele mai bune condiții cu propria companie de transport, fără a mai fi nevoiți să stea înghesuiți în portbagajul mașinii proprietarului sau într-o cușcă de plastic.

caine-si-pisicaDacă vrei să călătorești prin Europa și nu vrei să îți lași acasă câinele sau pisica, dar nici nu dispui de condiții de transport personal, o companie din București îți sare în ajutor. Îți transportă prietenul necuvântător acolo unde dorești.

Compania BOGDAN CONSTRUCT IMOB SRL, cu sediul în Str. Nicolae Galea nr. 5, bl. 10, sc A, Ap.1, Sector 5, București, specializată în transportul animalelor, în special în transportul câinilor şi pisicilor, îți poate duce prietenul necuvântător în șapte țări: Anglia, Germania, Franţa, Olanda, Belgia, Austria și Ungaria.

Compania este autorizată să efectueze transport internațional de animale în sistem traces, iar datorită mașinilor dotate modern cu sisteme de climatizare automată, transportul de câini și pisici poate fi efectuat pe toată durata anului, indiferent de condițiile meteo.

Mijloacele de transport sunt utilate cu instalaţii de climatizare automate, și sunt deservite de personal calificat şi autorizat, astfel încât transportul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Maşinile cu care se efectuează transportul câinilor și pisicilor au în dotare un înregistrator de temperatura, care înregistrează temperatura din habitaclu pe toată durata transportului.

Iar toate valorile înregistrate pot fi listate şi verificate de către organele de control autorizate.

Pentru a putea transporta căţelul sau pisicuţă în locaţia dorită trebuie îndeplinite următoarele formalităţi:
1. Să descărcaţi şi să completaţi formularul de rezervare de pe site-ul companiei www.transport-caini.ro , și să ni-l trimiteţi prin email la adresa office@transport-câini.ro.

2. După ce aţi fost contactat de reprezentantul companiei care vă confirmă rezervarea şi au fost puse la punct detaliile plecării, va trebui să faceţi plata transportului fie prin transfer bancar sau prin PayPal.

3.  Animalul dumneavoastră poate părăsi țara doar dacă are minim 4 luni, este vaccinat antirabic și deține paaport.

4. Câinele și pisica trebuie vaccinate antirabic cu cel puțin 21 de zile înaintea plecării din țară.

5. Microcipul trebuie implantat înainte de vaccinarea antirabică.

6. Cu maxim 24 ore înainte, căţelul/pisica, trebuie deparazitat/a ( intern, extern ) şi supus/a unui examen clinic, de către un medic veterinar .

7. Cu 5 zile înainte de data plecării trebuie să furnizați companiei datele de identificare ale animalelor pentru a completa sistemul traces.

Fără toate aceste informații și proceduri, animalele nu pot fi transportate în altă țară.

Compania BOGDAN CONSTRUCT IMOB SRL are o bogată experienţă în domeniu şi toate dotările necesare pentru a putea conduce la destinaţie, în cele mai bune condiţii, căţeii sau pisicuţele dumneavoastră.

Pentru o cotaţie de preţ pentru a fla cât costă un transport câini și pisici puteți contacta compania la numărul de telefon 0774.509.277.

Puteți vizita și paginile de socializare ale companiei pentru a afla părerile clienților care au apelat la serviciile de transport internațional de animale, facebook, twitter, google plus.