Breaking news

Cadourile corporate, modalitatea prin care firmele își recompensează angajații și colaboratorii

loading...

Piața cadourilor corporate se dezvoltă din ce în ce mai mult și în România. Dezvoltarea comerțului electronic a făcut ca foarte multe firme să dezvolte servicii online de cadouri corporate, prin care managerii își pot recompensa angajații.

cadouri corporateManagerii din companiile corporate pot scăpa de grija cadourilor către proprii angajați, clienți sau partenerii de afaceri. Și în România a început să se dezvolte foarte mult piața online de companii care se ocupă cu livrarea de cadouri corporate.

De Crăciun și Sfintele Pași, majoritatea companiilor mari, oferă angajaților și colaboratorilor, cadouri. Lucru care presupune multă alergătură, bătăi de cap și timp pierdut. Directorii de companii pot scăpa de toate aceste probleme dacă apelează la companiile de profil.

Office Gifts îți poate livra la sediul companiei, toate cadourile pe care le dorești să le oferi angajaților, clienților speciali și partenerilor de afaceri. Angajații companiei se vor ocupa să îți facă cadoul corporate pe care îl dorești, cât mai original și cât mai potrivit pentru cel care-l va primi,

Cadourile corporate oferă o flexibilitate foarte mare celor care îl primesc atât din punct de vedere al alegerii serviciului, cât şi durata lungă de timp în care poate fi folosit.

Oferta de cadouri corporate a companiei OfficeGifts  include o selecție de vinuri locale și băuturi fine de import, dulciuri belgiene de cea mai bună calitate, cât și delicatese pregătite artizanal, care vor satisface gustul oricărui iubitor de ciocolată fină.

Oferta OfficeGifts este organizată în patru oferte distincte: Basic, Premium, Exclusive și Elite. Fiecare din oferte sunt alcătuite din produse atent alese pentru a maximiza satisfacția destinatarului în raport cu bugetul alocat.

Site-ul companiei pune la dispoziția clienților un catalog cu produse, pe care le pot alege și pot solicita realizarea cadoului corporate, care este livrat la sediul companiei.

Designerii OfficeGifts vă vor crea, la cerere, cadoul perfect și personalizat prin adăugarea unor elemente decorative specifice companiei dumneavoastră precum felicitări, cărți de vizită sau logo.   

Cadourile corporate pot fi și un bun mijloc de promovare a companiei. Cadourile pot conține propriul logo al companiei și chiar unul din noile produse sau servicii pe care firma dorește să le aducă în atenție. OfficeGifts îți livrează gratuit și foarte rapid, cadoul corporate pe care ți-l poți crea așa cum dorești și vei putea beneficia și de reducere la o comandă mai consistentă.

În România, piața cadourilor achiziţionate online a crescut în anul 2013 cu 83%, comparabil cu 2012. O creștere similară este așteptată și în acest an.

loading...