Breaking news

Cadouri cununie civila – Sfaturi utile si idei inspirate

Cununia civila reprezinta un eveniment extrem de important din viata oricarui cuplu si de asemenea, poate fi o adevarata provocare pentru cei care se afla in calitate de invitati atunci cand trebuie sa aleaga cadoul potrivit. Chiar daca majoritatea cuplurilor aleg sa faca atat cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi, asta nu inseamna ca buchetul de flori de la starea civila nu poate fi insotit si de un cadou simbolic.

Cu cat este mai surprinzator, cu atat valoarea cadoului este mai speciala. Drept urmare, chiar daca vei participa la petrecerea unde vei contribui financiar, specialistii recomanda sa oferi si un cadou de cununie care sa le aminteasca intotdeauna proaspetilor casatoriti de momentul in care au intemeiat o familie.

In cazul in care te confrunti cu lipsa de inspiratie, ne-am propus ca in acest articol sa iti propunem cateva sfaturi utile, dar si cateva idei ingenioase.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi un cadou de cununie

In primul rand, inainte de a te decide asupra unui cadou, trebuie sa stabilesti mesajul pe care vrei sa il transmiti, dar si sa identifici tipul de relatie dintre tine si miri. Exista numeroase situatii in care cuplurile, odata cu intemeierea familiei, aleg sa se mute intr-o noua locuinta. In acest caz, poti alege dintr-o varietate de idei de cadouri. Mai mult decat atat, trebuie sa te raportezi si la bugetul de care dispui precum si la gusturile mirilor. Exista, insa, o regula general valabila care evidentiaza faptul ca un cadou nu se alege doar cu mintea, ci si cu sufletul.

Idei de cadouri pentru cununie civila

  • O mini-vacanta romantica in doi – Dupa ce a fost oficiata cununia civila, iar petrecerea s-a terminat, orice cuplu isi doreste sa plece intr-o mini-vacanta in doi, departe de agitatie si de aglomeratie. Deci, poti face o rezervare la hotel pentru cateva zile de relaxere, dar ai grija ca destinatia sa nu fie foarte departe de casa acestora.
  • Voucher de cumparaturi la un magazin cu articole pentru casa – Tot timpul este nevoie de cate ceva nou pentru casa, asa ca un voucher de cumparaturi la un magazin home&deco este ideal pentru proaspetii casatoriti. Daca le cunosti deja preferintele, atunci cu siguranta cunosti si magazinul pe care ei il frecventeaza cel mai des.
  • Tablouri canvas personalizate – Intotdeauna poti aduce un plus de culoare locuintei prin intermediul unui tablou canvas personalizat. Cu atat mai mult este potrivit atunci cand vrei sa-l oferi in dar mirilor. Poti alege dintr-o varietate de modele de aici.

Asadar, un cadou inspirat va fi cu siguranta apreciat de cuplul care il va primi si, mai mult decat atat, ii va transpune intotdeauna inapoi in timp, retraind aceleasi emotii frumoase!

>