Cadavrul unei femei fără cap, mâini şi picioare, găsit în râul Argeş

Descoperire macabră făcută sâmbătă, de un cioban, în râul Argeș. Cadavrul unei femei fără cap, mâini şi picioare a fost zărit de omul care își păștea oile pe marginea râului.

cadavru rau argesCiobanul se afla cu turma de oi pe marginea râului Argeș, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, când a văzut un cadavru plutind deasupra apei.

Imediat, bărbatul a sunat la 112 și a chemat poliția. La fața locului a sosit o echipă de criminaliști însoțiți de un procuror care au demarat cercetări.

“Am fost anunţaţi la 112 despre găsirea cadavrului unei femei, care a fost văzut pe râul Argeş, în zona localităţii Petreşti, iar în acest moment la faţa locului a început ancheta. Cadavrul nu are cap, mâini şi picioare”, a declarat la RTV, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent principal Raluca Florescu.

La fața locului au sosit și pompierii militari de la detaşamentul Găeşti care au început operaţiunea de scoatere a cadavrului din albia râului Argeş, în satul Ioneşti, comuna Petreşti.

După ce corpul femeii a fost scos la mal, criminaliștii au constatat faptul că femeia a fost tranșată de curând, întrucât cadavrul nu intrase în putrefacție. Femeia suferise o operație de implant cu silicoane, lucru care îi vor ajuta pe anchetatori să afle identitatea victimei.

>