Breaking news

Cabral, internat de urgență la spital, după ce a fost rănit într-un accident rutier

Cabral Ibacka, vedeta postului Acasă TV, a fost internat de urgență, sâmbătă dimineaţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu după ce a fost implicat într-un accident cu ATV-ul.

cabralCabral a ajuns la spital în jurul orei opt dimineața după ce a intrat cu ATV-ul într-un copac. Vedeta tv a suferit contuzii toracice şi faciale, însă este conştient.

În jurul orei 7.40 a fost adus un tânăr de 33-34 de ani care a suferit un accident de ATV, care prezintă contuzii ale oaselor feţei şi ale clacivulelor. Actualmnte este în investigaţii. Este stabil din punct de vedere hemodinamic, respirator, nu pune probleme vitale”, a spus Ovidiu Coca, medic în cadrul Unităţii Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Potrivit sursei citate, prezentatorul TV nu va rămâne probabil internat.  Cabral Ibacka ar fi suferit contuzii toracice şi faciale, cu fractură de claviculă, dar este în afara oricărui pericol.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Luciana Balteş, a declarat că accidentul a avut loc la intrare în localitatea Jina, aflată la aproximativ 60 de kilometri de Sibiu.

Este al doilea accident pe care Cabral îl suferă, în decurs de nici o lună, după ce în septembrie şi-a fisurat o coastă în timp ce filma o reclamă.

Cabral prezintă la Acasă TV, împreună cu Mircea Solcanu, emisiunea ”Poveștiri de noapte”.