Breaking news

Ca să-l imite pe Eminem, Andrei Aradits a repetat o noapte în mașină, în spatele blocului

Ca să-l imite pe Eminem cât mai bine, la “Te cunosc de undeva!”, Andrei Aradits a repetat aproape o noapte în mașină, în spatele blocului.

Eminem -  Andrei AraditsJuratul Andrei Aradits se transformă sâmbătă, 6 decembrie, în rapper-ul american Eminem și va cânta alături de Ami (în rolul Rihannei), în ediția specială de Moș Nicolae a show-ului “Te cunosc de undeva!”

“Sunt foarte stresat. Vreau ca acest personaj să iasă bine, pentru că este preferatul fiului meu, Eric. Cu o zi înainte de filmare, am stat să repet în mașină, în spatele blocului, până târziu, în noapte, ca să-l pot lăsa pe Eric să doarmă”, povestește Aradits.

“Am avut impresia că m-ai biciuit, pentru trei minute (n.n. cât a durat piesa). O să am fantezii cu tine, de-acum!”, i-a mărturisit colega sa de juriu, Andreea Bălan, în văzul lumii.

Cum apreciază ceilalți colegi de la masa juriului prestația sa în rolul lui Eminem, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 20.30, în ediția specială de Moș Nicolae a show-ului “Te cunosc de undeva!”

>