Buzdugan, amendat pentru farsele cu sex

Postul Radio ZU a fost amendat de CNA cu 10.000 lei pentru farsele cu tentă sexuală făcute de Daniel Buzdugan în mai multe ediţii ale emisiunii matinale Morning ZU, informează paginademedia.ro.

daniel-buzduganÎn emisiunea “Morning ZU”, din 10 februarie, Daniel Buzdugan i-a cerut insistent unei angajate de la un salon de masaj erotic mai multe “fete pentru nişte fotbalişti mari şi cu bani“.

„Noi avem nevoie de nişte fete discrete, curate, profesioniste, care să-şi facă treaba, au luat banul, au plecat”, a spus Buzdugan.

La un alt matinal de la Radio ZU, din data de 15 februarie, Buzdugan a făcut mai multe comentarii pe marginea unui articol despre aparatele pentru mărirea definitivă a penisului, fără operaţii, fără pastile: “Deci, aceste aparate de prelungire definitivă a dimensiunilor mădularului masculin, sunt formate din: doi bărbaţi, nu neapărat puternici, ci foarte hotărâţi; unul se îmbată împreună cu pacientu’ până-l bagă sub masa de operaţie […] îl deschide la pantalon, îl apucă pe băiatul ăla care vrea să-şi mărească definitiv, trage până când penisul este mărit definitiv şi probabil şi definitiv şi subţiat!”

Realizatorii Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au mai vorbit pe post despre competiţia bebeluşilor care merg de-a buşilea în 25 februarie.

Cei doi au spus că “mămicile îşi vor da sutienele jos”, “copilul când vede sânul mamei ştie că acolo este fast-food-ul”, adică “Lăptăria lui Enache”.

>