Breaking news

Business si Stil la cocktailul de primire a delegației oficiale economice din Croația

Business si Stil la cocktailul de primire a delegației oficiale economice din Republica Croația cu ocazia aniversării a 30 de ani de relații diplomatice între România și Croația.

La Cocktail-ul de primire a delegației oficiale economice din Republica Croatia, organizat intr-un cadru deosebit, pe terasa hotelului Novotel situat pe Calea Victoriei din Bucuresti, oamenii de afaceri romani si croati au prezentat noile proiecte pentru 2023 si au impartasit frumusetea traditiilor culturale reprezentative pentru cele două țări.

Amintim o parte din proiectele prezentate, care au atras atentia publicului:
– Proiectul de înfrățire între localitățile Novaci(Gorj) și Dugopolije(Croația)
– Goat Rally 2023 a anuntat raliu masinilor de lux care urmeaza sa aibe loc pe Coasta Dalmata, in Split, traversand mai multe tari precum Ungaria si Slovenia. Pasiunea pentru multi cai putere este motorul celor de la Goat Rally, originari din Sibiu. Liviu Muntenus, fondatorul Goat Rally si partenerul lui Bogdan Teleaba oferind participantilor la cocktail o experienta inedita prin turul de noapte in Bucuresti cu Lamborghini Huracan si BMW M4 Competition (de 730 cai putere ).

Exclusive21 a prezentart in exclusivitate, ca unic importator, brandul Casdagli cu toate produsele premium pe care acestia le ofera, pentru clientela exclusiva din Romania alaturi de partenerii de renume croati Mareva Cigar Club Split. Viorela Ursuleac, Marko si Zeljana Bilic fiind prezentele sofisticate ale serii alaturi de Alina Baju, directoare Apan top selection Bucuresti care a pus la dispozitie limuzine BMW de ultima generatie pentru oficialitati.

Evenimentul a fost moderat de Hildegard Helene Brand arhitect si om de afaceri de succes.
La cocktail au fost prezente personalități din mediul de afaceri, non-guvernamental și sectorul public cu scopul de a face schimb de bune practici, transfer de know-how cât și crearea de parteneriate bilaterale între cele două țări.

Hildegard Helene Brandl a povestit despre proiectul Antreprenorești și despre importanța implementării ghidurilor de arhitectură rurală ca pilon de bază al turismului românesc autentic în vederea dezvoltării satelor depopulate și al atragerii turiștilor străini.
Ne-am bucurat să îi vedem pe Marius Bostan și Andra Giucă de la Repatriot care conectează românii din diaspora și care, cu ocazia acestui eveniment au vizitat România.

Anda Manescu a înfrumusețat seara cu Ii Breaza de Anda Manescu, Ansamblul Folcloric “Nedeia” coordonat de Elena Basaraba a ținut un moment spectaculos de dansuri populare, iar expoziția fotografică oferită de Dl Paul Bordas prin Fotogeografica a oferit o călătorie cu multă emoție în mijlocul naturii.

Alaturi de domnul Stjepan Roglic, Consulul Onorific al Romaniei la Split, partenerii de la Hrvatska Grančica si a ansamblului Zora, dna Alina Dobrescu, Presedinta Asociatiei Romanilor din Republica Croatia a impartasit invitatilor despre primii 5 ani de activitate ai asociatiei, despre comunitatea romaneasca din Croatia si istoria care leaga cele doua tari.

Întregul eveniment a fost organizat sub brandul Lifestyle Check-in, companie condusă de românca Monica Ioanițescu care locuiește la Split, în colaborare cu Maria Mota promotor al potențialului turistic al zonei natale Novaci din județul Gorj. Sponsorul serii fiind VeroSlim Romania, cu produse bio pentru o silueta de vis. Din 2022 produsele de lifestyle marca VerSlim se gasesc si in Croatia. Alt sponsor care s-a mai alaturat acestui eveniment este Croatia Revelead- sponsorii serii cu bauturi de lux precum Barun. Printre invitatii serii s-a numarat si psihologul Iulia Dolipschi- cea care sustine sedinte in limba engleza pentru expati si nu numai.

>