Breaking news

Burlacul, la un pas de a-şi alege sufletul pereche

loading...

Doar două zile ne mai despart de marea finală a celui de-al patrulea sezon “Burlacul”. Bogdan Vlădău este la un pas de a-și alege viitoarea iubire dintre fetele rămase în competiție.

BurlaculDupă ce a străbătut cele mai spectaculoase locuri din Europa, în compania frumoaselor sale pretendente şi a avut parte de întâlniri dintre cele mai spectaculoase şi romantice, Bogdan Vlădău o va alege în curând pe purtătoarea inelului cu diamante de la Royal Caro.

În acest ultim episod, cele trei finaliste, Alexandra, Daciana şi Andreea preiau controlul, ele fiind cele care vor organiza private date-urile, dupã bunul lor plac. Fetele pot recurge astfel la tot felul de trucuri pentru a-l convinge pe burlac cã meritã sã ocupe un loc în viaţa lui.

Joi, 29 august, de la ora 20:30, numai la Antena 1, telespectatorii care vor urmări ultimul episod din aventura vieţii lui Bogdan Vlădău vor afla cu ce momente surpriză au încercat concurentele să­-l cucerească pe burlac,  pe ultima sutã de metri, dar mai ales, o vor descoperi pe aleasa inimii Burlacului.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>