Breaking news

Burlacul Andrei Andrei va oferi alesei inimii, inelul străbunicii

„Burlacul” Andrei Andrei are de la străbunica lui un inel de o valoare inestimabilă pe care-l va oferi concurentei din reality show-ul Antena 1, care-i va cuceri inima.

andre andrei - burlacul 2014Cele care râvnesc la inima noului protagonist al show-ului „Burlacul”, difuzat de Antena 1 din luna ianuarie, trebuie să știe că cea care îi va demonstra că îi poate sta alături o viață întreagă va fi cerută de soție cu un inel de o valoare sentimentală inestimabilă, care are o frumoasă poveste.

„Inelul a fost dăruit bunicii mele de străbunica mea. Apoi, bunica l-a dat mai departe mamei mele, care l-a păstrat pentru viitoarea mea soție. Vreau ca și eu, la rândul meu, să-l dăruiesc unuia dintre copiii mei când va veni timpul. Sunt foarte atașat de acest obiect și știu că va fi greu să găsesc persoana care va merita într-adevăr să îl poarte”, mărturisește sincer Andrei.

Andrei are o viziune clară despre cea care urmează să îi devină soție, iar criteriile de selecție nu sunt deloc ușoare.

„Cred că naturalețe este cel mai bun cuvânt pentru a descrie femeia perfectă. Simțul umorului este la fel de important pentru că eu glumesc mai tot timpul și nu aș vrea să ajungem la conflicte. O mare însemnătate are, pentru mine, și inteligența, care ar trebui să fie direct proporțională cu simțul umorului deja menționat”, dezvăluie Andrei.

„Burlacul” recunoaște însă că femeia ideală este, în primul rând, cea care îl înțelege și îl susține necondiționat.

„Mai trebuie, bineînțeles, să existe între noi acea chimie despre care se tot vorbește”, povestește Andrei.

>