Breaking news

Burlăcița zboară cu elicopterul deasupra orașului Las Vegas

loading...

După un prim episod în care şi-a cunoscut pretendenţii, burlăciţa Andreea Mantea porneşte mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, în aventura americană, alături de 12 dintre concurenţi, dar şi de amfitrionul show-ului, Bogdan Vlădău.

andreea mantea - elicopterSimţindu-se o răsfăţată alături de cavalerii ei, frumoasa burlăciţă vrea să îi trateze cu aceeaşi monedă şi să-i surprindă în fiecare zi. Primul care a avut parte de o surpriză de zile mari este Gabriel, despre care Andreea ştia că îşi doreşte foarte mult să zboare cu elicopterul.

Vegasul văzut de sus, noaptea e fabulos; ceva unic şi romantic! E unul dintre cele mai romantice momente din viaţa mea!” a mărturisit el.

Şi pentru Andreea, experienţa a fost una cu totul şi totul specială: Mă bucur foarte tare că eu am fost prima persoană alături de care a zburat!

Şi pentru că nu au avut ocazia să se cunoască mai bine, în elicopter, Andreea l-a invitat pe Gabi şi la o plimbare romantică la pas, prin centrul Vegasului.

De aici şi până la un sărut pasional, primul de acest fel din emisiune, a mai fost doar un pas.

Întâlnirea a fost cu mult peste aşteptările mele iniţiale. E o femeie care te face mândru, ţinând-o în braţe!” a mărturisit concurentul.

Cum au aflat colegii săi, când au aflat despre sărutul dintre cei doi, rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, în cadrul celui de-al doilea episod Burlăciţa.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>