Breaking news

Bucureștenii din Colegiul 21, votează cu Ilie Potecaru

Candiadtul PP-DD, Ilie Potecaru este preferatul alegătorilor din Colegiul 21, din sectorul 5 al Capitalei.

Astăzi, în ziua alegerilor parlamentare, aproximativ 52.000 de persoane cu drept de vot sunt așteptate să-și aleagă deputatul și senatorul în Colegiul 21 din București.

Locuitorii sectorului 5 al Capitalei au de ales pentru Camera Deputaților între: Georgian Pop – USL, Ilie Potecaru – PP-DD, Cristina Trăilă – ARD și Radu Adrian – PRM.

Secțiile de vot se vor deschide la ora 7 dimineața și se vor încheia la ora 21.00.

Majoritatea bucureștenilor prezenți la vot până la ora 12.00, au decis să pună ștampila pe candidatul PP-DD, Ilie Potecaru. Care astfel își menține poziția a doua în colegiul 21, în preferințele alegătorilor.

Ilie Potecaru spune că își dorește să câștige încrederea alegătorilor din Colegiul 21 prin
sinceritate și prin promisiuni pe care el le poate onora în calitate de deputat.

Alegătorilor din Colegiul 21 București, le fac niște propuneri sincere. Le propun doar ceea ce eu pot să fac și anume: să susțin legea Potecaru prin care să stopăm traseismul politic, le promit să le donez indemnizația lunară celor cu nevoi speciale din Colegiul 21 și să le
ascult de fiecare dată problemele”, a spus Ilie Potecaru.

Pentru că este un om de cuvânt, Ilie Potecaru face o promisiune capitală pentru alegători:le promit că niciodată nu voi vota vreo lege prin care oamenilor să le fie micșorate veniturile. Fie că este vorba de pensii, salarii sau indemnizații pentru creșterea copilului. La fel cum niciodată nu voi vota vreo mărire de taxe. Acestea sunt lucruri care depind strict numai de mine. Și atunci eu le promit numai ceea ce pot să fac.

Dacă încă nu ați votat până la această oră, ieșiți din casă și dați votul vostru candidatului PP-DD, Ilie Potecaru, mai aveți timp până la ora 21.00.

>