Breaking news

Bucura-te de serviciul de reincarcare Orange online rapid si avantajos!

O reincarcare Orange – si, de altfel, in orice alta retea de telefonie mobila – a devenit mult mai simpla odata cu aparitia site-urilor care iti permit sa faci aceasta operatiune online, fara a mai fi nevoie sa pleci de acasa.

reincarcare Orange

Serviciul este ideal pentru toti cei care prefera o cartela, in loc de un abonament care sa ii “lege” de o anumita retea si de acelasi plan tarifar pe un interval cuprins intre 12 si 24 de luni. Folosind o cartela, utilizezi si platesti exact cat ai nevoie si poti sa iti schimbi planul de la o luna la alta, fara probleme.

Pasii pentru o reincarcare Orange online

Poti sa iti reincarci cartela pe Internet foarte simplu si rapid. E suficient sa intri pe un site precum www.re-incarcare.ro, unde chiar pe prima pagina faci toti pasii necesari.

Daca esti posesorul unei cartele PrePay si vrei sa iti reincarci creditul Orange sau daca ai Free SIM si vrei sa-l activezi, pe site poti sa alegi orice varianta de optiuni: credit, minute sau trafic pe net, prin incarcare directa sau cu cod PIN, cu valori cuprinse intre 5 si 200 de euro.

In formularul aflat in partea dreapta a primei pagini a site-ului, mai intai selectezi operatorul de telefonie mobila, astfel incat sa realizezi o reincarcare Orange. Apoi alegi pachetul de reincarcare, tipul de reincarcare, scrii numarul de telefon si adresa de email.

Dupa ce accepti “Termenii si conditiile”, ajungi in pagina de plata securizata pentru plata online. Imediat ce este confirmata debitarea contului cu valoarea aleasa, creditul telefonului va fi actualizat in timp real si vei beneficia imediat de minutele, SMS-urile si posibilitatile dorite de navigare online.

Ofertele si bonusurile disponibile pentru reincarcare Orange

reincarcare Orange

Orange iti pune la dispozitie 4 optiuni diferite, in functie de preferintele si de nevoile proprii.

Cea mai ieftina este optiunea “Minute cu 6 euro credit”. Ea iti asigura 3000 de minute in retea, SMS-uri nelimitate in retea, 125 de minute nationale si internationale catre fix sau SMS-uri nationale, din care 50 de minute sau SMS-uri sunt si internationale pe mobil. In plus, ai si 200 de MB trafic pe Internet.

Pentru numai doi euro in plus, adica pentru optiunea “Minute cu 8 euro credit”, beneficiile cresc substantial. Ai parte de minute nelimitate in retea, de SMS-uri nationale nelimitate, de 175 de minute nationale si internationale catre fix ori mobil sau de SMS-uri internationale, plus de 400 de MB trafic pe Internet.

Urmatoarea varianta pentru reincarcare Orange este optiunea “Minute cu 10 euro credit”, caz in care avantajele cresc considerabil. Este vorba despre minute nelimitate in retea si SMS-uri nationale nelimitate, la fel ca in cazul optiunii anterioare.

In schimb, posibilitatile de trafic Internet se dubleaza: in loc de 400 de MB, aceasta optiune ofera 800 de MB. De asemenea, creste la 200 si numarul de minute nationale si internationale catre fix ori mobil sau SMS-uri internationale.

Daca navighezi mult pe Internet, atunci ti se potriveste cu siguranta optiunea “Minute cu 12  euro credit”. Aceasta asigura minute in retea si SMS-uri nationale nelimitate, 200 de minute nationale si internationale catre fix ori mobil sau SMS-uri internationale, precum si un GB de Internet.

>