Breaking news

Buchetele proaspete cu hortensie, cele mai cautate

loading...

 

Hortensia este o minune de floare gratie formelor sale seducatoare si mai ales culorilor! Era si timpul ca ea sa cucereasca toate topurile sezonului si ultimele studii arata ca in prezent, cele mai solicitate produse din toate florariile sunt buchete hortensie.

Sunt suficiente trei-patru fire de hortensii combinate cu alte flori si accesorii de lux si buchetul pare plin, rotund, de parca ar fi pregatit pentru bratele fine ale printeselor si  pentru mesele imparatesti!

Aranjamentele care au la baza hortensii dau impresia de rafinament, de opulenta si de simt estetic, de aceea sunt la moda pana la sfarsitul anului 2020.

Gratie coloristicii generoase a acestei flori, cu ajutorul ei se pot obtine buchete in culori pastelate sau viu colorate, asa cum se pot admira in pozele de pe site-ul unei florarii online de mare succes: Florariamobila.ro.

In prezent, barbatii care si-au pastrat romantismul in ciuda pandemiei si a problemelor cu care ne confruntam apeleaza la o florarie online  de top, stiind ca in acest fel ii va darui partenerei sale buchete cum nu s-au mai vazut de frumoase.

Sa combini hortensii roz prafuite cu trandafiri banan si cu frunze verzi este o dovada de multa maiestrie si buchetul este o adevarata opera de arta. O copie a buchetului comandat de actorii de succes de la Hollywood pentru iubitele si sotiile lor se afla pe site-ul florariei prezentate mai sus si costa 269 de lei.

Acelasi buchet in SUA si Marea Britanie se vinde cu 300 de euro.

La fel de apreciat de celebritatile din lumea intreaga este si buchetul compus din hortensii albastre si bujori albi sau cel alcatuit din hortensii violet, frezii albe si trandafiri roz, portocalii si albi.

Hortensia este la moda si  datorita semnificatiei bogate pe care o are, in functie de culoare si pentru ca intotdeauna buchetul alcatuit din aceste flori spune o poveste celei care il primeste.

Nu exista modalitate mai spectaculoasa ca un barbat sa recunoasca faptul ca a gresit fata de o femeie, ca buchetul alcatuit din hortensii albastre si trandafiri rosii sau albi. Trandafirii completeaza scuzele si promit o iubire ca in filme sau cele mai statornice si alese sentimente.

Se poate jongla cu hortensiile, cand cineva doreste sa faca o declaratie de dragoste si nu are curajul sa spuna deschis ceea ce simte.

Hortensia roz este floarea dragostei si din aceasta cauza este folosita din ce in ce mai frecvent in buchetele de mireasa.

Hortensia mov se trimite unei persoane care doreste sa devina bogata si sa aiba succes in viata.

Interesante sunt si hortensiile crem si vernil.

Peste hotare, un buchet de hortensii costa de doua-patru ori mai mult decat la noi, dar in ciuda acestui fapt buchetele cu hortensii au devansat in vanzari trandafirii, bujorii si crinii.

Mare iubitoare de apa, prin forma ei, hortensia pare ea insasi o gradina plina de flori de aceea buchetele alcatuite din aceste flori sunt cele mai frumoase.

 

 

Hortensia este o floare deosebita, de aceea niciodata un buchet care o are in componenta nu are cum sa fie banal si va fi apreciat la adevarata lui valoare.

loading...