Breaking news

Brunch cu Nadia, Hagi şi Ilie Năstase la licitaţia de la Hope Ball 2014

Nadia, Hagi şi Ilie Năstase, cei mai celebri sportivi români din toate timpurile participă la licitaţia de la Hope Ball 2014, primul bal caritabil din România organizat de Hope and Homes for Children România.

nadia - hagi - ilie nastaseCei care au visat să stea la volanul unui Maserati, la masă, în compania unor campioni de legendă şi chiar să trăiască alături de ei momente memorabile pe terenul de tenis sau în ringul de box vor putea face toate acestea sâmbătă, 8 noiembrie, participând la licitaţia organizată la primul bal de caritate al Hope and Homes for Children România – Hope Ball 2014.

Sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala de Marmură a Cercului Militar Naţional, gazdele acestui eveniment, jurnaliştii Pro Tv Amalia Enache şi Cristian Leonte, îşi vor invită oaspeţii să îndrăznească să-şi împlinească visurile şi totodată să dăruiască speranţa celor peste 8000 de copii instituţionalizaţi al căror unic vis este să aibă „O casă şi o familie”.

Mihai Leu, primul român campion mondial la box profesionist, care s-a retras fără a fi fost înfrânt vreodată, îi invită pe fani săi, care i-au urmărit de atâtea ori meciurile cu sufletul la gură, să păşească în ring alături de el. Un antrenament chiar la sala să şi posibilitatea de a se află în ring şi de a lovi mănuşile de box cu celebrul campion pot fi licitate la Hope Ball 2014.

Ilie Năstase, sportivul al cărui nume a devenit sinonim cu tenisul de performanţă, îl va invită pe norocosul câştigător care va licita acest lot, împreună cu trei prieteni, la turneul BRD-Open Ţiriac-Năstase Trophy. Însă câştigătorul trebuie să-şi aducă şi rachetă de tenis cu el! Pentru că va avea şansă de a face un schimb de mingi, în faţă tribunelor pline de la BRD – Open Ţiriac-Năstase Trophy, chiar cu celebrul tenismen.

Pe 23 noiembrie, Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase îl aşteaptă pe unul dintre participanţii la bal împreună cu trei prieteni la un brunch, la Hotel Intercontinental – o dimineaţă de neuitat în compania unor sportivi legendari ai României!

Doi dintre participanţii la Hope Ball vor avea şansă de a se află în primele rânduri la finală de la Vocea României, iar antrenorii Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă îi vor conduce în culisele celui mai spectaculos show al momentului.

Câteva zile la Paris şi posibilitatea de a urmări cum se descurcă echipa de rugby a Franţei la Turneul celor Şase Naţiuni în meciul contra Scoţiei sau Ţării Galilor reprezintă un alt lot care va fi licitat la balul de caritate al Hope and Homes for Children România.

Iar pentru cei care au visat întotdeauna să se afle la volanul unui Maserati şi să trăiască experienţele unui pilot de curse Hope Ball 2014 oferă această ocazie – după un zbor în Italia, un tur al fabricii Maserati şi întâlnirea cu un pilot de teste care îi va dezvălui câteva dintre secretele unei curse reuşite, pentru câteva ore, oricine se poate transformă în pilot de Formulă 1.
Alte premii fabuloase va aşteaptă, de la sticle de vin exclusiviste, realizate în ediţii limitate la abonamente la SPA, călătorii cu avionul către orice destinaţie sau o noapte petrecută la faimosul hotel de gheaţă de la Bâlea Lac.

Un cuplu deja celebru de prezentatori, Amalia Enache şi Cristian Leonte, gazdele Hope Ball 2014

“Fiecare copil ar trebui să crească înconjurat de dragoste, în siguranţă şi cu toată viaţă înainte. Fiecare gest de sprijin pentru acei copii care suferă din lipsa familiei, a căminului, le aduce o rază de soare în viitor şi nouă, lumii, încă un zâmbet”, spune jurnalistul Ştirilor Pro Tv, Cristian Leonte explicând astfel motivul pentru care a ales să fie gazdă Hope Ball 2014 alături de colegă să de la pupitrul Ştirilor Nopţii de la Pro Tv, Amalia Enache.

„Cred în puterea ajutorului dezinteresat şi am tot respectul pentru muncă Hope and Homes for Children România. Sunt onorat să fiu parte a galei ce va celebra oameni minunaţi şi proiectele lor generoase”, mai spune Cristian Leonte.

Spectaculoasele jocuri de lumini, proiecţiile 3D, decorul dar şi ţinutele invitaţilor vor armoniza cele două elemente extreme care constituie tema balului – Fire and Ice – foc şi gheaţă.

„Mă entuziasmează mult că mă pot juca undeva între foc şi gheaţă pentru ţinută mea de la gala. Nu degeaba se spune că oamenii creativi sunt adulţii care n-au ucis copilul din ei”, spune Amalia Enache.

Cei peste 8000 de copii care nu trăiesc, ci supravieţuiesc în instituţii şi cei peste 200.000 care sunt permanent în pericol să fie rupţi de familiile lor, din cauza disperării aduse de sărăcie, reprezintă motivul pentru care Amalia Enache, Cristian Leonte şi cei 150 de invitaţi – personalităţi din zona de business, cântăreţi, actori şi vedete tv, sportivi care au adus faima României în competiţii internaţionale şi figuri importante ale vieţii sociale româneşti – s-au reunit la primul bal de caritate al Hope and Homes for Children România.

„Cea mai mare satisfacţie o voi avea atunci când n-o să ne mai jucăm cu focul cu destinele copiilor abandonaţi, prea mulţi în România – unul la 6 ore – şi nici n-o să mai rămânem, noi ceilalţi, de gheaţă faţă de soarta lor. Cei care vin la gala, cei care vor licita premiile fabuloase sunt dintre cei care ştiu să topească orice gheaţă cu focul generozităţii, cel mai constructiv foc din câte cunosc eu”, spune Amalia Enache.