Breaking news

Brio Sonores au câștigat concursul „Românii au talent”

Trupa Brio Sonores a câștigat vineri seară, finala concursului „Românii au talent”, organizat de PRO TV.

brio sonores - romanii au talent15 concurenți s-au luptat vineri seară, în direct la Pro TV, pentru premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro al show-ului românii au talent.

Telespectatorii au decis prin vot ca cel de-al patrulea sezon al concursului „Românii au talent” să fie câștigat de trupa de tenori Brio Sonores.

Cei opt soliști care formează trupa Brio Sonores au impresionat telespectatorii cu vocile lor și au plecat acasă cu premiul cel mare. Aceștia fiind și favoriții celor trei jurați la câștigarea concursului.

Membrii trupei BRIO SONORES vor să investească banii într-un studio propriu unde să realizeze toate ideile lor muzicale.

Brio Sonores s-a înființat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic „Sfinîii Trei Ierarhi” de pe lângă Mânăstirea Zabriceni, inițial fiind un cor bisericesc. din anul 2013, membrii formației au început sp abordeze și genul muzical pop-opera, iar de atunci a început să cunoască un mare succes, evoluând la diferite concursuri și festivaluri naționale și internaționale.

Numărul de stand-up al lui Raul a fost cu totul inedit. Concurentul s-a deghizat în austriaca Conchita Wurst, câştigătoarea Eurovision 2014.

Dacă a mers la Eurovision, poate merge şi la Românii au talent! Am venit cu uniforma de învingător! Eu nu sunt femeia cu barbă, sunt bărbatul cu rochie!„, a spus Raul.

Leo Magdan s-a clasat pe locul doi în finala concursului ”Românii au talent”, iar Andrei Cerbu pe locul trei.

Cătălin Mihalache a fost desemnat câştigătorul premiului de originalitate, în valoare de de 10.000 de euro.