Breaking news

Brigitte Năstase defilează pentru designerul Seila Gurdal

loading...

Brigitte Nastase, ’înger sau demon’? Dublă surpriză pentru Ilie Năstase la împlinirea celor 71 de ani, printr-un eveniment în premieră la malul marii!

brigitte nastaseBrigitte Năstase, soția legendei tenisului românesc, Ilie Năstase, revine alaăuri de acesta în lumina reflectoarelor din stațiunea Mamaia via Saint Tropez pentru un eveniment special. Noncomformista Brigitte va defila alături de 13 ‘îngeri și demoni’ într0un body lucrat manual cu pietre prețioase, fiind piesa de rezistență a noii colecții ‘Invoke Love-Înger și Demon’, create de designerul vestimentar Seila Gurdal.

Evenimentul, care va avea loc în aer liber vineri, 28 iulie, începând cu ora 20.30, se va desfășura în premieră în zona terasei și piscinei luxosului hotel ‘Opera Mamaia Nord’, proaspăt inaugurat, caracterizat prin stil și eleganță, cu o panoramă de vis, direct pe malul mării.

Momentul artistic al serii va fi asigurat de trupa Admiral C4C, care a realizat a un featuring cu Dr. Alban, Vessy Boneva și Deepzone la piesa “Turn it up”.

După apariția sezuală a sotiei sale de la finalul prezentării , Ilie Năstase va avea parte de încă o surpriză de proporții din partea ei. Pentru că recent a împlinit 71 de ani, iar anul trecut a primit Steaua României în grad de Comandor de la președintele Klaus Iohannis, anul acesta Ilie va fi sărbătorit cu un tort inedit alături de prieteni.brigitte-sfat-si-ilie-nastase

Fiecare piesă din gama celor 14 body-uri hand-made semnate de atelier ‘’SinebySeila’’ a fost lucrată manual din broderii și aplicații cu pietre Swarovsky și au necesitat o muncă migăloasă în atelierul de creație. De aceea sunt inovatoare, rafinate, sofisticate şi deosebite, conțin un amestec de elemente aparte, reprezintă o reală intersectare a calității, eleganței și bunului gust în materie de modă. Ele se adresează unei femei modern si imperioase, însă care a reușit să mențină legătura cu propria feminitate, o femeie care nu ezită să îndrăznească, activă în viaţă, în cauzele și în lupta de zi cu zi, are un amalgam de calitati care se amestecă şi se potrivesc. Prin materialele fine, delicate, aplicațiile din pietre prețioase și modelele orientale încercam să inspirăm femeii de azi ideea de senzualitate și descoperire treptată a propriei feminități.

Seila este imaginea din spatele materialelor fine, a culorilor calde și a ținutelor rafinate, iar Sine este copilul ei, rodul imaginației sale creatoare, realitatea Seilei transformată în joc, o completare a personalității acesteia.

loading...