Breaking news

Brenciu, legat de scaun de jurații de la “Te cunosc de undeva!”

Exasperați de Horia Brenciu, jurații show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, recurg la o măsură radicaă: îl leagă pe acesta de scaun.

brenciu legat de scaunCa să poată urmări în liniște prestația concurenților, măcar de această dată, jurații de la “Te cunosc de undeva!” îl leagă de scaun pe Brenciu și îi acoperă gura cu bandă adezivă, în ediția de sâmbătă, 26 aprilie, a show-ului transformărilor.

Și îl lasă să stea așa o vreme, până când Horia îi promite lui Andrei Aradits, președintele juriului, să fie cuminte, decent, cu bun simț și să vorbească scurt și la obiect. Pentru că nu-l convinge întrutotul, Aradits îi dezlipește doar banda adezivă de pe gură, lăsându-l în continuare legat.  Așa se face că Raluka, prima concurentă, se va așeza în brațe la Brenciu, la momentul în care acesta îi va comenta prestația.

Îți mulțumesc din suflet pentru că nu te-ai oprit din cântat când ai alunecat pe rochie…”, i-a spus acesta, privind-o în ochi. Și ar mai fi ținut-o în brațe mult și bine, dacă nu intervenea, categoric, președintele juriului.

Ce-i spune Aradits lui Brenciu și cum a reușit Raluka să mascheze momentul alunecării pe scenă, vedeți sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 20.00, la „Te cunosc de undeva!”