Breaking news

Bree.ro, rețeaua de socializare sută la sută românească ce concurează cu Facebook

Rețeaua de socializare bree.ro s-a lansat în urmă cu doi ani de zile ca o alternativă românească la celebra rețea facebook. Pe lângă componenta socială, bree.ro oferă în plus și numeroase premii livrate gratuit membrilor, la domiciliul acestora.

bree.roEste gratuită, este sută la sută românească și se numește bree.ro. În nici doi ani de la lansarea în mediul virtual, rețeaua de socializare are deja peste 28.000 de membrii, numărul acestora crescând de la o zi la alta.

Tot mai mulți români află de bree.ro și aleg să se înscrie pe prima rețea de socializare sută la sută românească, realizată, lansată și administrată de români.

Înscrierea se poate face direct pe site-ul www.bree.ro fie prin intermediul contul de facebook, fie prin înregistrarea pe rețeaua de socializare prin crearea unui cont cu nume, parolă și user.

La înscriere primești din partea rețelei de socializare 1.000 de voturi Bonus, cu care vei putea cumpăra mai repede un premiu. În plus primești câte trei voturi pe oră dar cu condiția să îți vizitezi contul în ora respectivă.

Poți vedea cine ți-a vizitat profilul și cine ți-a acordat voturi pe rețeaua de socializare și îți poți invita prietenii să se alăture bree.ro.

Lunar, Bree.ro organizează un super concurs cu foarte multe premii iar participarea este gratuită fără obligaţii de plata! Orice premiu se dă pe merit, este aproape imposibil că cineva să trişeze sau concurenţii să fie premiaţi fără a confirmă gratuit la webcam că fotografiile cu care au participat în concurs le aparţin.

Bree.ro este foarte riguroasă și drastică când vine vorba de reguli. Este interzisă transmiterea către alți membrii și difuzarea de materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defăimătoare, ameninţătoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violează în orice fel drepturile părţilor implicate.

La concurs pot participa toți userii care au vârsta minimă de 14 ani și care au primit voturi suficiente din partea altor membrii ai bree.ro.

Rețeaua românească de socializare are și monede virtuale prin intermediul cărora poți să lipești Stickere, să trimiți Cadouri, Voturi Cadou și poți activa alte servicii pe bree.ro.

Cu Moneda Bree poți să îți activezi contul VIP pe rețea și astfel ai acces nelimitat la toate serviciile bree.ro.

Îți poti incarca contul cu Monede Bree accesând pagina Monede Bree din meniu. Așadar i-ați prietenii cu tine și migrați pe bree.ro pentru socializare, discuții, chat, ca să cunoști oameni noi și de ce nu să legați prietenii și cine știe…mari iubiri.

Bree.ro reprezintă o alternativă interesantă la actualele rețele de socializare, care merită încercată de către tinerii internauți în căutare de distracție online sau relații frumoase. Fii tânăr, respiră bree.ro și socializează fără limite.