Breaking news

BRD Bucharest Open se va desfășura în iulie la Arenele BNR

Prima ediție a turneului WTA de tenis feminin BRD Bucharest Open, va avea loc în perioada 5-13 iulie 2014 la Arenele BNR din Capitală. Simona Halep este vedeta turneului.

brd bucharest open 2014Federația Română de Tenis va organiza la începutul lunii iulie 2014, primul turneu WTA de tenis din România, la care vor participa 64 dintre cele mai importante nume ale tenisului feminin mondial.

”Ne bucurăm să putem aduce la București cele mai mari nume ale tenisului feminin mondial. Este pentru prima oară când Federația organizează un turneu WTA în România și suntem mândri că lista jucătoarelor include nume importante din tenisul românesc, precum Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cârstea și Alexandra Cadanțu. Vom asista la un spectacol sportiv de calitate și suntem convinși că publicul românesc va savura o experiență de neuitat”, a declarat George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

Cap de afiș al competiției din București va fi Simona Halep, cea mai bună jucătoare română a momentului, locul 4 mondial.

‘Am jucat de atâtea ori în turnee importante din afara țării și mi-am dorit întotdeauna să pot juca într-un turneu WTA organizat la mine acasă. Mă bucur că acum am această ocazie și aștept cu nerăbdare întâlnirea cu publicul românesc’, a spus la rândul ei Simona Halep, aflată în prezent la Paris, unde participă la turneul de Mare Șlem de la Roland Garros.

Turneul include competiție de simplu și dublu feminin și are premii în valoare de 250.000 de euro, iar marea câștigătoare va primi și 280 de puncte WTA.

Competiția ce va fi găzduită de București la Arenele BNR, este turneul care până în 2013, se desfășura la Budapesta în Ungaria, unde Simona Halep s-a impus anul trecut.

>