Breaking news

Brazilia rămâne fără Neymar. Atacantul s-a accidentat grav și out de la Mondiale

Brazilia plătit un preț greu pentru victoria cu 2-1 împotriva Columbiei, care-i asigură calificarea în semifinale. A rămas fără atacantul Neymar. Fotbalistul s-a accidentat grav și este out de la Mondiale.

neymar accdientatVedeta Braziliei, Neymar nu va juca în semifinale și nici în finală, în caz că echipa sa ajunge în ultimul act al turneului de fotbal.

După ce a fost scos de pe teren cu lacrimi în ochi pe o targă, Neymar s-a accidentat vineri seară în partida Brazilia – Columbia, în urma unui duel cu Zuniga şi a rămas întins pe gazon. Atacantul a fost scos cu targa de pe teren cu lacrimi în ochi, și  a  fost dus la Spitalul orașului Sao Carlos, unde s-a confirmat că a treia vertebră a fost ruptă.

„Neymar a făcut o radiografie care a confirmat că și-a fracturat a treia vertebră. În ceea ce privește procesul de recuperare, este o fractură care se vindecă repede, dar, din păcate, el nu va fi în stare de să joace săptămâna viitoare. Nu e grav, în sensul că necesită intervenție chirurgicală, dar el are o durere foarte mare și va trebui să fie imobilizat pentru a se recupera. Va trebui imobilizat cu o curea timp de câteva săptămâni pentru a putea să se întoarcă la mobilitate completă„, a declarat doctorul Rodrigo Lasmar.

Neymar a marcat patru goluri pentru Brazilia la Mondiale, iar acum va privi de pe margine, semifinala cu Germania, de pe 8 iulie de la Belo Horizonte.

neymar s-a accidentat