Breaking news

Brazilia – Columbia, cel mai urmărit sfert de finală la TVR 1

TVR 1 a fost lider național și cu cele patru sferturi de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. Cel mai urmărit sfert de finală a fost Brazilia – Columbia, urmărit de peste 1,5 milioane de români.

tvr audiente mondial fotbalPeste 5,8 milioane de români au privit la TVR 1 cele patru sferturi de finală de la Mondialul de Fotbal din Brazilia.

Calificarea Braziliei în semifinale, a fost urmărită de 1.569.000 de români. Pe locul doi s-a situat sfertul de finală disputat de Germania cu Franța, 1,482.000 de telespectatori.

Locul trei a fost ocupat de partida Argentina – Belgia, cu un rating de 1.413.000 telespectatori. Iar locul patru, cu 1.410.000 telespectatori, partida Olanda – Costa Rica, singurul sfert de finală decis la penalty-uri.

Cu aceste audiențe, TVR 1 a dominat copios celelalte canale tv, care nu au reușit pe intervalul orar al meciurilor, nici măcar jumătate din ratingul postului public de televiziune.

În semifinale, Brazilia va juca cu Argentina iar Germania cu Olanda. Semifinalele se vor disputa marți și miercuri, fiind transmise în direct de TVR 1.

audiente tvr sferturi finala fotbal

>