Breaking news

Brazilia a șters pe jos cu România la Olimpiadă. Handbalistele, umilite în ultimul hal

România a fost făcută praf, luni seară, de către Brazilia, la Jocurile Olimpice de la Rio. Handbalistele românce au fost umilite de brazilience cu un scor sec de 26-13. Calificarea în sferturi e ca și ratată, iar de medalii nici nu se mai pune problema.

paula ungureanu - cristina neaguHandbalistele tricolore nu au jucat nimic în partida cu Brazilia. Au ratat pe bandă rulantă din toate pozițiile posibile, au ratat până și loviturile de la șapte metri și au încasat suspendări de două minute, cât pentru trei partide.

În schimb, braziliencele au făcut legea pe terenul de joc și su dansat samba reușind să marcheze goluri spectaculoase din toate unghiurile, chiar și din poartă în poartă.

Româncele au fost total inexistente pe teren și au fost făcute KO de brazilience. Astfel că după 60 de minute de joc, diferența de scor a fost de 13 goluri, fix cât au reușit să marcheze româncele în poarta braziliencelor.

”Îmi este rușine de ceea ce am jucat, parcă suntem în vacanță, niciodată nu am jucat atât de prost”, a declarat Oana Manea pentru TVR, la final de partidă.

Cristina Neagu, vedeta echipei naționale, a fost ștearsă și a ratat enorm, chiar și de la 7 metri.

Este al doilea eșec usturător pentru tricolore de la Rio după cel cu Angola, terminat 19 la 23.

Urmează o nouă partidă dificilă pentru România la Olimpiada de la Rio, cu Muntenegru. Apoi tricolorele trebuie să joace cu Spania și Norvegia.