Breaking news

Brazilia a câștigat primul meci la Mondiale cu ajutorul arbitrului

Brazilia a reușit să câștige meciul de debut de la Campionaul Mondial de Fotbal, pe care-l găzduiește, cu ajutorul arbitrului japonez Nishimura care i-a acordat un penalty gratuit.

brazilia - croatiaBrazilia a câștigat partida cu Croația cu scorul de 3-1, iar toate golurile au fost marcate de brazilieni.

Croații au jucat foarte bine în prima parte a meciului astfel că în minutul 11 au reușit o centrare pe partea stângă care a fost apoi deviată în poartă de brazilianul Marcelo.

Astfel că Brazilia s-a văzut condusă cu 1-0 de Croația, încă din minutul 11. În partea secundă, Croația a făcut un bun joc de posesie și a ținut momente bune Brazilia în propriul teren.

Arbitrul japonez Nishimura a făcut un cadou uriaș brazilienilor oferindu-le un penalty inexistent pentru o presupusă intervenție a lui Lovren la Fred.

Vîrful Braziliei a ştiut cînd să cadă într-un duel cu Dejan Lovren şi l-a determinat pe Yuichi Nishimura să arate punctul cu var.

Neymar a executat lovitura de la 11 metri și a adus pentru prima dată, Brazilia, la conducerea meciului.

Oscar, unul dintre cei mai buni jucători ai meciului, a tranșat disputa, în prelungiri (90+2): 3-1.

Brazilia a învins cu ajutorul arbitrului central, dar evoluția sa a lăsat mult de dorit, fiind dominată minute bune de croați.

>