Breaking news

Branduri internaționale pe scena FashionTV Summer Festival Mamaia 2013

Defilări de modă interesante, luxoase și captivante, ale unor designeri celebrii, sâmbătă seară la Mamaia în cadrul International Fashion Weekend 2013.

prezentare moda fashion tv 2013Weekend-ul a stat sub semnul modei internaționale, având drept invitați designeri și branduri renumite la nivel internațional, astfel că au avut loc și prezentări de modă.

Brandul Vero Milano și-a prezentat colecția de costume de baie și vestimentație pentru plajă, propunând modele deux pieces, foarte sexy și cu accent puternic pe accesorii.

Brandul BSB a revenit pe scena FashionTV din Mamaia cu noi propuneri pentru iarna 2013-2014, într-o colecție exclusivă în care eleganța se îmbină perfect cu tendințele actuale.

Colecția Adam Couture a propus rochii elegante realizate din materiale sidefate, lucioase și în culori variate, de la nuanțe de piersică și roz pal, crem și verde deschis, până la albastru puternic și roșu. Creațiile sunt accesorizate cu detalii strălucitoare, fiind destinate ocaziilor speciale.

Invitata specială a serii a fost Ania J, MC-ul FashionTV, care a prezentat spectacolul alături de Claudiu Constantin, prezentatorul FashionTV România.

International Fashion Weekend face parte din programul FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 de promovare a turismului romanesc, susținut de Primăria Municipiului Constanța.

fashion tv 2013 mamaia