Breaking news

Bradul Europa FM, scos la licitaţie la Festivalul Brazilor de Crăciun

loading...

Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment de strângere de fonduri organizat anual de Salvaţi Copiii România.

Centrul de interes este licitaţia specială de brăduţi de Crăciun, creaţi exclusiv pentru această ocazie de unii dintre cei mai cunoscuţi designeri români.

Ediţia de anul acesta  îşi propune colectarea de fonduri pentru cei 2.500 de copii deja cuprinşi în programele educationale Salvaţi Copiii.

Ţara noastră se află pe primul loc, cu cel mai mare procentaj al copiilor săraci. 362.062 copii între 3 şi 17 ani nu sunt integrați în sistemul de învățământ.

Europa FM participă de această dată la licitaţie cu bradul creat de celebra creatoare de modă Kristina Dragomir. Suma pentru care va fi licitat bradul Europa FM va ajunge în conturile Salvaţi Copiii .

De ce susţine Europa FM  şi în acest an dreptul la educaţie al copiilor? “Europa FM a încurajat dintotdeauna excelenţaşsi valorile autentice româneşti. La excelenţă nu se poate ajunge fără acces la educaţie. Copiii trebuie ajutaţi şi încurajaţi să meargă la şcoală, iar eforturile noastre se îndreaptă spre cei cu care viaţa nu a fost prea darnică. Prin intermediul bradului creat de Kristina Dragomir, vrem să contribuim la fondurile ce vor fi strânse în cadrul evenimentului organizat de Salvaţi Copiii România.” , explică directorul executiv al postului, Andrada Burdalescu.

Bradul cu care Europa FM participă la licitaţie spune o poveste, după cum ne-a explicat creatoarea lui, Kristina Dragomir: Este un brăduţ transparent, de cleştar, simbolul foarte puternic al Crăciunului, inspirat din poveştile copilăriei. Anul acesta este un contrast între  forme transparente şi forme pline, steluţele care sunt în contrast total cu brăduţul. Se spune că îngerii coboară seara şi ornează fiecare brăduţ în parte cu steluţe din cer.

Creaţia va fi licitată în seara de gală a Festivalului Brazilor de Crăciun, pe 6 decembrie, la Hotel Radisson Blu Bucureşti, ora 19.

loading...