Breaking news

Brad Pitt este gay. Angelina Jolie a anulat nunta cu actorul

loading...

Scandal sexual bombă în cetatea filmului american. Brad Pitt, cel mai frumos și celebru actor de la Hollywood este gay. Logodnica lui, Angelina Jolie a anulat nunta după ce a aflat că a fost înșelată de actor, cu un bărbat.

brad pittUn nou scandal sexual zguduie din temelii cetatea filmului de la Hollywood! Cuplul Pitt-Jolie se află în pragul despărţirii. În timp ce lumea întreagă aștepta în această vară, nunta secolului, mult așteptatul eveniment monden nu va mai avea loc.

Potrivit presei americane, Brad Pitt, supărat că iubita lui s-ar fi revăzut cu o fostă parteneră de sex, actorul a decis să o înșele și el dar cu un…bărbat, tot actor.

Actrița l-a prins pe Brad în pat cu un bărbat, când a venit acasă mai devreme. Revista mai scrie că, după o ceartă puternică, Angelina ar fi părăsit domiciliul în lacrimi, iar nunta lor ar fi fost anulată. Zvonurile legate de orientările sexuale ale lui Brad Pitt  circulă din 2008, după rolul din filmul „Citeşte şi arde”.

“Gelos din cale-afară, deşi Angelina i-a spus că nu a mai făcut sex cu vreo femeie de când sunt împreună, Brad a comis-o! S-a întâlnit cu un bărbat, şi el tot actor, şi ar fi făcut sex. Apoi el singur i-a spus Angelinei, care a făcut o criză de isterie, apoi i-a spus că anulează nunta”, a titrat revista National Enquirer.

În 2011, voci de la Hollywood spuneau că actorul a divorţat de Jennifer Aniston (45 de ani) pentru că ea nu-l lăsa să aibă relaţii şi cu bărbaţi. Angelina este şi ea bisexuală, de aceea a închis ochii până acum la toate escapadele lui.

Cei doi actori sunt împreună de opt ani şi au şase copii: trei adoptaţi (Maddox, de 12 ani, Zahara, de 9 ani, şi Pax, de 11 ani) şi trei biologici, Shiloh, de 7 ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, de 5 ani. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit în aprilie 2012 şi urmează să se căsătorească anul acesta.

Brad Pitt este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Se pare că această înclinaţie nu este una noua pentru actor. Tot din acest motiv s-ar fi despărţit şi de Jennifer Aniston, în 2005.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>