Breaking news

Boxe-depozitare.ro iti asigura un loc unde sa iti pastrezi bunurile

Doua sunt lucrurile care ma indispun total: mutatul dintr-o locuinta in alta si curatenia generala dintr-o casa.

Uneori cele doua operatiuni se suprapun, sa va explic cum anume! Sa zicem ca ati stat cu chirie si ati strans ban pe ban sau ati facut un imprumut, sa va cumparati o casa si ati reusit.

N-as vrea sa intru in detalii despre ce fel de casa. Unii vor neaparat sa fie o casa nou, adica sa fie primii proprietari. Curatenie dupa zidari si amenajari tot trebuie facute.

Pana sa va cumparati casa, ati strans ca orice familie lucruri: mobila, electrocasnice, vesela pentru bucatarie, covoare, perdele, cuverturi si computere. Nu le puteti duce direct in casa noua, fiindca mai intai trebuie curatat tot in urma constructorilor si dupa aceea puteti sa va carati si aranjati mobila linistiti. Pana atunci este putina sacaiala, mai ales daca nu stiti ca la aceasta adresa virtuala https://www.boxe-depozitare.ro/ se afla spatiul in care puteti depozita in conditii de maxima siguranta toate bunurile pe care ati reusit sa le strangeti in acesti ani si de care aveti mare nevoie in casa noua.

Dar sa ne gandim si la cazul al doilea! Ati cumparat o casa veche care s-a eliberat, dar in care a mai stat cineva. Curatenie generala trebuie facuta si veti vedea ca se impun si mici modificari/demolari.

Lucrurile nu pot fi duse acolo unde se ingauresc peretii, se zugraveste, se pune gresie noua sau parchet, fiindca s-ar putea deteriora si umple de praf.

Pe site-ul firmei Boxe-depozitare.ro gasiti ajutorul de care aveti nevoie, iar tarifele sunt acceptabile.

Poti apela de la inceput la acesti specialisti, deoarece:

-va pot pune la dispozitie serviciul mutari, adica trimit la fata locului masinile sa va ia lucrurile de la fostul domiciliu si sa le duca in hala in care sunt conditii excelente, unde sa stea depozitate pana veti face ordine in casa noua. Duba transporta gratuit lucrurile, daca achitati suma de 400 de lei, in care sunt inclusi doi muncitori puternici care vor lucra pentru voi 4 ore. Nici nu realizati cat de bine este! Oamenii au experienta, au forta si stau 4 ore la dispozitia voastra, iar masina este gratuita in aceste conditii.

Poate va ganditi la canapelele grele care nu pot fi demontate, la mobila masiva din lemn si considerati ca ar fi nevoie de mai multi oameni. Firma prezentata mai sus ii pune la dispozitia voastra, asa ca mutarea va decurge fara probleme.

Personalul care va sta la dispozitie nu se ocupa numai cu manipularea lucrurilor, ci cu demontarea lor, cu ambalarea in cutii, cu impachetarea in folie si cu asezarea corecta in duba a obiectelor.

Se poate solicita spatiu de depozitare pentru: mobile, electronice, electrocasnice, biblioteca, documente personale. Nu se primesc in boxe: substante periculoase, animale vii si alimente.

-boxele sunt excelent amenajate din toate punctele de vedere. In ele nu poate patrunde nimeni sa subtilizeze ceva, lemnul din care sunt facute este ignifug, in plus, in interiorul lor nu exista nici praf, nici umezeala si nu patrund nici razele soarelui.

-este usor de ajuns, zona fiind accesibila din ce parte ati veni.

-depozitul poate fi vazut inaintea depozitarii, sa fiti siguri ca bunurile sunt pastrate in cele mai bune conditii.

-numai cel care are lucrurile in boxa are cheia de la boxa respectiva, prin urmare nimeni nu poat descuia usa.

-specialistii evalueaza exact de ce spatiu aveti nevoie si il pune la dispozitie.

-1500 de clienti care si-au depozitat bunurile in acest loc s-au declarat foarte multumiti, prin urmare poti verifica nivelul de satisfactie al clientilor, aspectul boxelor si al depozitului.

-ai acces la boxe oricand doresti.

-primesti reduceri la plata in avans pentru o perioada de 6 luni sau de 12 luni. Pentru plata in avans pe o jumatate de an primesti 5%, iar pentru un an 10%.

-exista un atelier de restaurare a mobilei de arta, prin urmare nu arunca scrinul de epoca, masa pictata, lucrurile de pret pe care le-ai mostenit, fiindca vor arata ca noi dupa ce vor fi scoase din acest atelier.

Pe site-ul firmei gasesti informatii complete privind aceste servicii salvatoare pe care le ofera, dar si sfaturi privind ambalarea si pastrarea anumitor obiecte.

In galerie poti analiza atent imagini cu boxele goale, dar si cu mobila asezata in aceste boxe.

Firma ofera servicii mutari si depozitari din 1993, iar in toti acesti ani a contribuit la 15 000 de mutari, cifra impresionanta.

Ea se afla printre veteranii care presteaza cu succes aceste servicii pentru clienti, fiind printre primele infiintate.

Poseda autorizatie pentru manipularea, transportul si depozitarea obiectelor de patrimoniu, iar daca mutarea presupune un volum mare de munca, exista 50 de angajati care pot fi chemati sa ajute.

Se intelege ca acesta firma te poate ajuta sa scoti lucrurile dintr-un apartament de 3-4 camere, dar si dintr-o vila cu mai multe etaje.

Este greu ca mobila masiva, covoarele grele, frigiderele care nu pot fi demontate sa fie mutate de acolo acolo, dar exista oameni care fac aceste lucruri de zeci de ani si au experienta necesara, de aceea nu ezita sa soliciti acestei firme ajutorul!

Bunurile obtinute prin sudoarea fruntii necesita depozitare intr-un spatiu bine amenajat, curat, lipsit de praf si de igrasie, iar firma prezentata mai sus te asteapta cu mobila la depozit.

Firma lasa la alegerea clientilor modul in care sunt aduse bunurile la depozit. Acestea pot fi aduse cu alte masini sau cu masinile firmei.

Stati fara grija toti cei care trebuie sa va mutati ca aveti ajutoare de nadejde!

>