Breaking news

Botezatu și manechinii Ego Men’s Fashion Concept, au defilat cu trolere Lamonza

Cătălin Botezatu a defilat pe podium, marți seară, alături de manechinii Ego Men’s Fashion Concept, cu trolerele marca Lamonza, la aniversarea de 20 de ani de activitate a companiei în România.

botezatu defilare trolere lamonzaCătălin Botezatu a defilat marți seară la Marriott, cu un troler din carbon, marca Lamonza, la aniversarea a 20 de ani de activitate a companiei. în cadrul evenimentului, designerul a fost desemnat Brand Ambasador 2015 Lamonza.

Defilarea cu trolere a fost deschisă de o porte din cei mai celebri și talentați manechini ai lui Botezatu. Aceștia au prezentat noile trolere pentru 2015. Băieții lui Bote au predat apoi ștafeta fetelor ca să prezinte trolere destinate doamnelor, ca mai apoi, prichindeii, copii vedetelor, să defileze și ei cu trolere de mici dimensiuni.

Irina Columbeanu, Cleopatra și Cezar Stratan, Sarah Poplingher-Serea și Faris Saffarini, au făcut senzație pe podium, în prezentarea trolerelor Lamonza.

Lamonza, celebra companie de trolere și genți de voiaj, a aniversat marți seară, la Marriott, 20 de ani de existență pe piața din România.

Maestru de ceremonii a fost celebra Dana Săvuică care a mărturisit celor prezenți la eveniment, că folosește de mulți ani trolere și genți de voiaj marca Lamonza.

Dorina Vasilashko, numită și „Edith Piaf de România”, a menținut atmosfera la aniversare interpretând live și impecabil, piese din repertoriul internațional.

Trolerele Lamonza, ediția 2015, vin cu un design nou și cu diferite nuanțe de culori, dar și cu o inovație: cântarul digital care indică greutatea bagajului.

bote - manechini trolere lamonza

copii trolere lamonza

defilare manechini trolere lamonza

>