Breaking news

Bote, aruncat de la înălţime de către Raru, fără echipament de protecţie

loading...

Vara aceasta, Antena Stars le oferă telespectatorilor posibilitatea de a-şi provoca vedetele preferate la gesturi nebuneşti, în cadrul celei mai noi campanii a postului, “STARoganţa”.

raru - bote - antena starsFie că vedetele se vor provoca între ele, fie că telespectatorii le vor provoca pe vedete sau acestea din urmă vor lansa o provocare către telespectatori, „STARoganța” îi va scoate din zona de confort și pe unii, și pe ceilalți şi va aduce multă distracție.

Primele vedete care au acceptat provocarea sunt gazdele emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars, Bote şi Raru. Deşi iniţial Raru a fost cel care s-a pregătit, atât psihic, cât şi cu echipament de protecţie pentru un salt de la o înălţime de 20 de metri, odată urcaţi pe platforma unde acesta trebuia să efectueze saltul, cei doi au aflat că de fapt „STARoganţa” îi era adresată colegului său, Bote. „Îl provocăm pe Bote la un salt de la înălţime” este mesajul primit pe telefonul lui Raru şi care l-a determinat pe acesta să îşi împingă în gol colegul. „STARoganţele nu se discută, se execută!”, mai spune prezentatorul matinalului de weekend. Ce a păţit Bote şi care au fost reacţiile colegelor lor de platou, care îi aşteptau jos, telespectatorii Antena Stars pot vedea în cel mai nou promo STARoganţa, care rulează deja pe Antena Stars.

Începând de astăzi, telespectatorii îşi vor putea trimite provocările, atât sub formă de text, cât şi sub formă de foto sau video pe pagina de facebook Antena Stars, ca postare sau drept comment la postările campaniei, iar echipa Antena Stars se va asigura că aceştia le vor şi executa. Orice provocare e posibilă, mai puțin STARoganțele care pot leza fizic sau moral persoanele implicate.

În ce alte situații greu de imaginat se vor regăsi vedetele postului, dar și cum se vor răzbuna acestea atunci vor avea ocazia să lanseze la rândul lor o provocare, rămâne de văzut în acestă vară la „STARoganța”, la Antena Stras. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.staroganta.antenastars.ro

loading...