Breaking news

Bote a făcut valuri cu colecția ”Play Golf”, prezentată în exclusivitate pe scena Fashiontv

Cătălin Botezatu a făcut senzație pe scena fashion TV, cu noua sa colecție ”Play Golf”, iar concurentele Miss Litoral 2014 au încântat miile de turiști prezenți la show-ul Fashiontv din Mamaia.

bote - radu mazareÎn prima seară de Romanian Fashion Weekend, cele mai frumoase 36 de tinere din România și Republica Moldova, selectate de Caravana Fashiontv, au defilat pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014 în cadrul celui mai important concurs de frumusețe al verii: Miss Litoral 2014.

Cap de afiș al serii a fost prezentarea designerului Cătălin Botezatu, care a adus în premieră pe scena FashionTV din Mamaia noua sa colecție intitulată Play Golf. Ținutele au cuprins costume de baie și creații pret-a-porter atât pentru femei, cât și pentru bărbați, inspirate de vestimentația de golf. Primarul Radu Mazăre a îmbrăcat propriul costum creat de Cătălin Botezatu. Acesta și-a făcut apariția la scenă în unul dintre autoturismele sale de colecție, a defilat pe podium însoțit de trei dintre modelele Fashiontv și le-a demonstrat spectatorilor că golful nu îi este deloc un sport străin, lovind cu crosa micuța minge albă.

Un alt moment surpriză al serii a fost apariția la scenă a cunoscutei actrițe Erika Eleniak din serialul Baywatch, aceasta fiind întâmpinată de primarul Radu Mazăre și de designerul Cătălin Botezatu, dar și de membrii presei.

Spectaculoase au fost și celelalte prezentări de modă ale serii, ale brandurilor românești Foggi, Vero Milano – care au deschis prezentarea de costume de baie având invitat un artist trompetist, și Ego Men’s Fashion Concept.

După ce au trecut prin probele concursului – prezentarea în costum de baie (vestimentație Asigurată de Jolidon) și cea în rochie de seară (rochii ale brandului Atmosphere Fashion) – concurentele Miss Litoral mai au de așteptat până sâmbătă seara pentru a afla dacă s-au clasat pe una dintre pozițiile câștigătoare în concurs.

Marea câștigătoare Miss Litoral 2014 va fi desemnată sâmbătă, 26 iulie. Conform regulamentului, 10 dintre concurentele de pe podium au fost selectate în urma votului online, pe aplicația de Facebook a site-ului Fpeople.ro. Concurentele încă mai pot fi votate online, clasamentul final urmând să reunească rezultatele votului online cu punctajul oferit de membrii juriului. Printre membrii juriului se află și designerul Cătălin Botezatu și câștigătoarea Miss Litoral 2013, Andreea Giurea.

Sâmbătă, 26 iulie, Fashion Summer Festival Mamaia 2014 continuă cu o nouă seară dedicată prezentărilor de modă ale celor mai importanți designeri și branduri vestimentare din România.

bote - play golf

bote - play golf 1

miss litoral 2014

>