Breaking news

Borsete copii – accesoriu ideal pentru călătorii sau plimbări

Știi acel moment în care copilul își dorește să poarte tot ce porți tu, fie că vorbim despre machiaj, poșetă sau rucsac? Ca să aibă propriul său accesoriu de care să se bucure, ce ar fi să-i cumperi o borseta copii?Atunci când sunt mici, copiii imită absolut tot ce fac părinții.

Felul în care vorbesc, cum se îmbracă, ce poartă și felul în care se comportă. Cei mici sunt niște drăgălași când fac gesturi ca ale părinților, însă sunt destul de impunători atunci când vine vorba despre haine sau accesorii.

Atât fetițele cât și băiețeii vor să poarte tot ce au părinții, mai ales când este vorba despre lucruri pe care ei nu le au. Ca să îi oferi simțul proprietății și să aibă propriul său accesoriu, poți opta pentru o borsetă de copii.

Așa, îți va fi și ție mai ușor, pentru că poți pune acolo jucăria preferată a celui mic sau alte produse de care ai nevoie la plimbare sau în călătorii.

Cum îți este utilă

Accesoriile pentru copii sunt un must pentru aceștia. Dorindu-și să arate cât mai mult ca părinții, copilul va imita absolut tot ce ține de tine. Știind că are o borsetă ca mama, va fi o plăcere să o poarte, mai ales dacă arată și drăgălaș.

Dacă a trecut de vârsta de 3 ani, sigur deja își dorește un rucsac sau o poșetă ca a ta. Ca să aibă un accesoriu potrivit vârstei, poți alege o borsetă simpatică pentru copii. Acestea au o mulțime de culori și modele, așa încât cel mic sigur le va îndrăgi pe loc.

Mai mult, poți să depozitezi tot ce ai nevoie la o ieșire în parc sau la o plimbare. Este un articol practic ce poate fi luat cu ușurință și într-o călătorie, mai ales că este comod.

Aceste borsete sunt așezate în jurul taliei, fiind ajustate cu ajutorul unei curele. Dacă îți faci griji că materialul nu este unul prietenos cu mediul unui copil, să știi că borseta este rezistentă la uzură și o poți curăța cu o lavetă umedă. Chiar dacă copilul se împiedică și murdărește borseta, poate să fie curățată imediat cu ajutorul unui șervețel.

Spunem că e practică și pentru tine pentru că are spațiu încât să încapă jucării, bani sau mâncare.

Borseta copii potrivită pentru 3 ani

Pentru copilașii mai mici, variantele de borsete pot fi amuzante, prietenoase și să amintească de animăluțul sau jucăria preferată. Pe papabebe.ro găsești borsete pentru copii în formă de animăluțe precum panda, ursuleț, crocodil, pisică, maimuță sau leu.

Articolele vor fi o încântare pentru copii datorită acestui look colorat. Iar pentru tine vor fi o variantă utilă să depozitezi șervețele sau gustarea celui mic.

Borsetele au curea ajustabilă, de la 40 la 80 de cm, astfel că sunt gândite pentru copiii începând cu vârsta de 3 ani. Și, în cazul în care se plictisește sau obosește, o poți purta tu, fără să fie nevoie să o duci în mână.

Pentru că știm că timpul petrecut cu copiii este mereu o aventură impredictibilă, borsetele sunt gândite cu o compartimentare utilă. Astfel, ai acces rapid la tot ce ai nevoie. În spate găsești un loc special pentru telefon, toate buzunarele putând fi închise cu fermoarul.

Dacă este momentul în care îl înveți pe copil despre responsabilitate și despre cum să-și îngrijească lucrurile, o borsetă poate fi ce ai nevoie. Va ști unde își depozitează jucăria, va învăța să aibă grijă de ea și va ști că este un accesoriu doar pentru el.

Borsetele pe care le găsești pe papabebe.ro au un aspect jucăuș, însă funcționalitatea este gândită în termeni serioși. Plasează astăzi comanda și ea ajunge la tine în cel mult 3 zile lucrătoare. Ca să ajungi mai ușor la borsete, găsești aici link-ul: https://papabebe.ro/search?options%5Bprefix%5D=last&q=borseta+copii

>