Breaking news

Borcea și Răducioiu, impersonaţi Marcelo Cobzariu şi Șerban Georgevici la iUmor

Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș, jurații ediției speciale iUmor de sâmbătă, s-au amuzat copios în timpul roast-urilor pregătite de Cristi Borcea și Florin Răducioiu, impersonaţi la iUmor de Marcelo Cobzariu şi Șerban Georgevici. Cei doi au avut și autoironie, iar fostul fotbalist i-a încurajat pe jucătorii naționalei înainte de meciul cu Andorra. 

Milioane de români așteaptă cu nerăbdare partida dintre Andorra și România, prima a naționalei din preliminariile EURO 2024. Înainte de meciul difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY, telespectatorii pot urmări episodul special iUmor, dedicat forbalului românesc.

Răzvan Raț și Cristi Pulhac se numără printre foștii fotbaliști care au fost roast-uiți de Cristi Borcea, impersonat de Marcelo Cobzariu. „Singura mea dragoste adevărată în viața asta a fost Dinamo! Niciodată, când avea probleme, nu m-am gândit să o las pentru o echipă mai tânără. Nu! Dar nici cu ea nu am mai rămas după ce a împlinit 50 de ani, pentru că sunt și eu bărbat, nu sunt filantrop. Acum îmi fac eu echipa mea, mă tot gândesc la un business nou – să fac un centru de copii și juniori, că bază de selecție o să am, slavă Domnului! Visul meu a fost să văd tot timpul Dinamo în Liga Campionilor. Din păcate, a ajuns doar la handbal, că ăia au voie să pună mâna pe minge, nu-i fluieră ca pe noi“, a spus actorul.

Afaceristul a avut și autoironie în timpul momentului său, iar hohotele de râs au răsunat în platoul iUmor. „Am învățat două lucruri de la Cristi Borcea: să fii ambițios și să nu cedezi niciodată“, a declarat Florin Bratu, care a dezvăluit la testimoniale cum a fost convins de fostul acționar de la Dinamo să semneze cu echipa din Ștefan cel Mare.

În fața juraților ediției speciale iUmor – Super Goool – va veni și Florin Răducioiu. Rolul lui a fost jucat de Șerban Georgevici, iar roast-ul se va dovedi unul savuros. „Tot timpul fotbaliștii au avut numeroase superstiții ciudate (…). Acum, dacă le trece mingea prin față, fac trei pași înapoi ca să nu aibă ghinion. Cred că am putea să fim campioni mondiali… dacă certatul ar fi un sport! Certatul cu arbitri. Și noi mai făceam așa… unii înjură atât de mult, încât, decât să joace fotbal, mai bine ar scoate un album rap“, a precizat actorul, care a fost răsplătit cu aplauze.

>