Breaking news

Bombă la FRF. Tribunalul București a invalidat noua conducere

loading...

Tribunalul București nu a validat noua conducere a Federației Române de Fotbal. Astfel că Răzvan Burleanu nu mai este în mod legal președintele FRF.

razvan burleanu - frfLa aproape o lună de când a fost ales președinte al FRF, Răzvan Burleanu este dat jos din funcție de Tribunalul București. Instanța a decis marți să nu valideze noua conducere a Federației Române de Fotbal.

Juristul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Giurgiu, Adrian Raţiu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că Tribunalul Municipiului Bucureşti nu a validat noua conducere a FRF, stabilind pentru 6 mai judecarea contestaţiei deciziei Adunării Generale a federaţiei.

”Până atunci, teoretic, este un proviziorat, pentru că este clar că această nouă conducere nu a fost validată. Din câte ştiu eu, potrivit statutului, federaţia ar trebui să fie reprezentată în mod provizoriu de cineva, să nu fie nici vechea, nici noua conducere. Din câte ştiu eu, după statut este prim-vicepreşedintele FRF, domnul Gino Iorgulescu. Aşa ar trebui să fie, nu mă întrebaţi cum va fi”, a spus Adrian Raţiu, pentru MEDIAFAX.

Contactat telefonic de MEDIAFAX, preşedintele LPF Gino Iorgulescu, cel care ocupă şi funcţia de prim-vicepreşedinte al FRF, a refuzat să comenteze situaţia ivită ca urmare a contestaţiei depusă de AJF Giurgiu.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu (AJF Giurgiu), membru afiliat al FRF, a depus oficial săptămâna trecută o contestaţie la tribunalul Bucureşti prin care solicită anularea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Română de Fotbal câştigate de Răzvan Burleanu la 5 martie.

În replică la decizia Tribunalului București, FRF spune că: Instanța a luat act că există o cerere de intervenție, nu “o problemă”, cum dezinformează reprezentantul legal al AJF Giurgiu. S-a pronunțat o amânare pentru a se lua la cunoștință de cererea de intervenție. Nu s-au purtat discuții suplimentare, nu s-a pus în discuție legitimitatea conducerii FRF, valabilitatea alegerilor sau orice alte chestiuni de natură juridică. Nu a fost vorba de o certificare a conducerii FRF. La fiecare cerere de înscriere a organelor de conducere FRF de pînă acum au existat astfel de cereri de intervenție. Ele au tergiversat înregistrările respective, dar nu au avut efecte juridice. Pînă în prezent, FRF a avut conducere, astfel că are și în continuare. Domnul Gino Iorgulescu nu poate fi președintele FRF “pînă pe 6 mai”, pentru că președintele FRF este Răzvan Burleanu.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>