Breaking news

Bogdan Vlădău și-a lansat videoclipul la noul single – Time to move – VIDEO

Bogdan Vlădău vrea să cucerească piața muzicală din România cu nou său single intitulat ”Time to move”, care de ieri beneficiază și de un videoclip.

Cunoscut ca și model internațional și participant la emisiunea ”Dansez pentru tine” de la Pro TV, Bogdan Vlădău își  dorește să își clădească o carieră în muzică.

După ce în 2011 și-a făcut debutul cu single-ul ”Hila”, în luna mai 2012 a lansat single-ul ”Time to move”, cântat împreună cu Dr. Slim.

Miercuri, Bogdan Vlădău și-a lansat pe internet și pe pagina de facebook videoclipul la piesa ”Time to move”, primind aprecieri pozitive din partea fanilor.

În nici 24 de ore de la lansare, videoclipul a adunat aproximativ 10.000 de vizualizări pe youtube, în condițiile în care piesa nu a fost preluată spre difuzare de radiourile naționale.

În videoclip, Bogdan aleargă printr-un Mall după o blondă, care-l tot seduce. Însă la final, focoasa blondă se face rea și se sărută cu o brunetă cuc are pleacă împreună, lăsându-l pe fostul manechin cu buza umflată.

Videoclipul „Time to Move„ a fost regizat de Anthony Icuagu, iar muzica si versurile piesei au fost compuse de Dan Tarnauceanu, Paul Coman și Costel-Mădălin Boerescu.

>