Breaking news

Bogdan Vasile: Dacă toţi suntem negativişti şi stăm nepăsători pe margine, niciodată nu vom reuşi schimbarea

Bogdan Căătlin Vasile, născut şi crescut în Bucureşti, absolvent al Facultăţii de Drept din Bucureşti, a trăit pe propia piele, nedreptăţile societăţii româneşti. Deşi este absolvent de studii superioare, nu a reuşit să îşi profeseze meseria pentru care a studiat patru ani. A fost nevoit să se reprofileze pentru a-şi cîştiga existenţa şi să nu devină o povară pentru părinţii săi. 

Lucrează la o companie privată care vinde produse de lux celor cu dare de mână. Deşi financiar nu o duce rău, nu se simte împlinit. Simte că are mai mult de oferit acestei ţări. În urmă cu trei ani de zile s-a înscris în Noua Românie iar acum a ales să candideze la Camera Deputaţilor pe lista PNR pentru Bucureşti.

„Am ales să fac parte din echipa Noua Românie pentru că este un partid înființat de oameni care chiar dacă nu au experiență politică, își doresc o schimbare majoră pentru țara noastră. Acest partid este format din oameni tineri care au o gândire pozitivă și au speranța că se pot implica pentru un viitor mai bun. Am ales să candidez la parlamentare pentru că îmi doresc schimbarea actualei clase politice, care din punctul meu de vedere este învechită, prăfuită, egoistă şi profund coruptă. Vreau ca în țara în care trăiesc să se pună mai mult accent pe sănătate, educaţie şi dreptate. Educaţia este extrem de improtantă întrucât actualii tineri vor fi cei care ne vor reprezenta în viitor, și nu ne dorim că aceștia să fie în imposibilitatea de a se exprima liber în ceea ce privește viitorul lor” a declarat Bogdan Vasile pentru exclusivNEWS.ro.


Celor negativişti care îl iau pe „NU” în braţe şi spun non stop că nimic nu se poate schimba, Bogdan Vasile le spune aşa: Dacă toţi vom sta pe margine şi vom privi nepăsători la ce se întâmplă în ţara asta, dacă vom alege fie să nu mergem la vot fie să le dăm tot lor al nostru viitor, cu siguranţă vom rămâne tot aşa, săraci, dezbinaţi şi trişti. Eu aleg implicarea, eu aleg răspunderea şi să lupt cât voi putea alături de echipa mea, Noua Românie. Pe 6 decembrie ai puterea de a face schimbarea pe care ţi-o doreşti. Hai să avem curajul ca împreună, să susţinem şi să votăm o echipă tânără care să lupte pentru noi toţi. Hai să nu mai repetăm greşelile din trecut. Hai să dăm un VOT pentru a schimba TOT!

În 2017 a intrat în PNR ca simplu membru, însă pentru că şi-a dorit şi pentru că a dovedit că poate fi un tânăr serios şi dornic de a-şi asuma responsabilităţi politice, Băgdan Cătălin Vasile a ajuns să ocupe pentru un an de zile funcţia de Preşedinte al Filialei PNR Bucureşti. În prezent ocupă funcţia de Preşedinte al Organizaţiei PNR Setor 5 din Capitală.