Breaking news

Bogdan Socol va comenta de la Istanbul, pentru Digi Sport 1, partida CFR – Galatasary

Meciul de fotbal CFR Cluj – Galatasaray, din Grupele Champions League, va fi comentat astă seară pentru Digi Sport 1, de către Bogdan Socol împreună cu Dan Ștefănescu.

Bogdan Socol merge la Istanbul cu dorința de a comenta încă un succes al campioanei României la fotbal, CFR Cluj care va da piept cu Galatasaray în grupele Ligii Campionilor.

Aștept să avem parte de un meci frumos, spectaculos și să se termine cu un rezultat pozitiv pentru CFR, fie egal, fie victorie. Este interesant faptul că voi comenta acest meci împreună cu colegul meu Dan Ștefănescu, la fel ca și meciul CFR – Basel din play-off-ul Champions League, câștigat de clujeni cu 2-1 în Elveția”, a declarat Bogdan Socol pentru exclusivNEWS.ro.

Întrebat de exclusivNEWS.ro dacă consideră că le poartă noroc celor de la CFR, Bogdan Socol a spus: simt că le port noroc. Sincer, se poate spune și asta, pentru că îmi aduc aminte că CFR a câștigat două campionate cu meciurile comentate de mine.

Cât despre meciul de astă seară dintre CFR și Galata, Bogdan Socol spune: mă gândesc și la ultimul meci disputat de România în Turcia în preliminariile CM de fotbal și cred că presiunea exercitată de fani în tribune pot să-i facă pe turci mai haotici, să nu mai fie așa tactici și să nu își îndeplinească sarcinile pe terenul de joc, lucru benefic însă pentru noi. Însă contează foarte mult și forma de moment. Galata este lider în Turcia în timp ce CFR vine după trei înfrângeri, două în campionatul intern și una în Liga Campionilor.

Cât despre un prognostic, Bogdan Socol este mai reținut: îmi este greu să dau un prognostic mai ales când joacă o echipă din România și mai ales când este vorba de un meci important. Sper însă să fie cel puțin un meci egal.

Meciul CFR Cluj – Galatasaray se vede astă seară în direct la Digi Sport 1, de la ora 21.45.

>