Breaking news

Bogdan Socol, unul dintre cei mai buni comentatori sportivi din România, a murit subit la 42 de ani

Tragedie fără margini în lumea jurnaliștilor din România. Bogdan Socol a încetat din viață la doar 42 de ani, în urma unui șoc hiotermic cauzat de o baie făcută într-un lac înghețat.

Potrivit Gsp.ro, Bogdan Socol ar fi rămas prins sub gheață în timpul unui antrenament și nu a mai găsit ieșirea la suprafață. El a fost transportat la spital, acolo unde a fost resuscitat timp de aproximativ două ore, însă medicii nu l-au mai putut readuce la viață.

Unul dintre cei mai buni comentarori sportivi din România, Bogdan Socol își lansase pe 19 decembrie 2022, la Muzeul Fotbalului din București, a doua ediție a cărții ”100 de fotbaliști legendari”. Avea planuri mari și pregătea o nouă carte.

exclusivNEWS.ro i-a acordat în anul 2012, primul său premiu din carieră care venea după 10 ani de comentariu sportiv.

Prima reactie la aflarea veștii a fost una de foarte mare bucurie. Trofeul acesta înseamnă enorm pentru mine. Reprezintă rezultatul unei munci foarte elaborate, foarte grele, pe care am realizat-o până acum. E cu atât mai important cu cât vine din partea publicului, a telespectatorilor, și evident a fost o reacție de foarte mare bucurie”, declara Bogdan Socol pe 6 septembrie 2012 la primirea premiului.

Bogdan Socol și-a făcut debutul în comentariul sportiv la TVR,  apoi a lucrat la TeleSport, TV Sport și Digi Sport.

>