Breaking news

Bogdan Socol pune tunurile pe comentatorii TVR de la Mondialul din Qatar

Bogdan Socol, desemnat în anul 2012, cel mai bun comentator sportiv tv din România, este nemulțumit de felul în care comentatorii TVR, comentează meciurile de fotbal de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar.

Bogdan Socol a fost nemulțumit de prestația comentatorului Emil Hossu Longin, cel care a comentat pentru TVR, meciul Brazilia – Serbia, transmis miercuri seară de TVR 1, câștigat de brazilieni cu 2-0.

”Nu vreau sa fie interpretata postarea asta drept hate pentru ca nu este. Dar ma uit la Brazilia – Serbia și nu înțeleg ceva. Comentariul este lipsit de viata, de parca ar fi comentat din cabina TVR, nu chiar de la fata locului. Pai, fără supărare, eu am comentat cu mai multa pasiune de la Voluntari. Am citit un interviu în Gsp cu comentatorul meciului și povestea ca a început documentarea pentru Mondial de vreo 4 luni. Nu s-a văzut vreo clipa pregătirea minutioasa de care vorbea. OK, nu e musai sa vii cu informații intruna in timpul meciului, dar nu am auzit nimic wow pana acum în peste 70 de minute. Poate ca ritmul meciului nu este cel mai ridicat, dar este datoria crainicului sa tina publicul în priza și poate umple timpii morți cu povesti pe care le găsești din belșug despre protagoniștii Cupei Mondiale. Altfel, ce voiam sa subliniez este ca e diferența de la cer la pământ de la vorbe la fapte”, a scris Bogdan Socol pe pagina sa de facebook.

Nemulțumirea de azi vine la două zile după o altă postare făcută de Bogdan Socol pe facebook prin care își manifesta dezaprobarea față de emisiunea difuzată de TVR 1, al miezul nopții, numită Super Mondial și prezentată de George Tănase care discută în fiecare seară, cu influenceri şi invitaţi din lumea fotbalului.

Un bun prieten mi-a spus ceva ce mi se pare de neimaginat și de neacceptat. Emisiunea de aseară după ultimul meci al zilei de la Cupa Mondială a fost urmata de un studio realizat de un comediant și în care invitat a fost un alt tip pus pe caterinca și unde tonul a fost mai mult de mistocareala. Asta după ce cu o zi înainte invitat a fost un fante de Dorobanți, tot așa fără a avea prea multa treaba cu fenomenul.
Înțeleg sa îți trimiți la Mondial comentatorii pe care ii ai în propria ograda, dar cum e posibil sa faci o șușanea de emisiune pe marginea Cupei Mondiale la TVR? La postul public de televiziune?! Pai, la ce se întâmplă la Super Mondial, ajung sa realizez ca Piturca la emisiunile de analiza după Euro 2021 era expert de lux. Altfel, ii aștept în următoarele zile pe Vali Vijelie, Selly, Cruduta și alți influensari. Dorin Chiotea, cum e posibil asa ceva?! 😞”, a scris Bogdan Socol pe facebook.

 

>