Bogdan Socol a primit trofeul cu titlu de cel mai bun comentator tv sportiv

Jurnalistul Digi Sport, Bogdan Socol a primit joi seară din partea exclusivNEWS.ro, trofeul ce-i conferă titlul de ”Cel mai bun comentator tv sportiv din România în 2012”.

La șase zile de la încheierea votului din sondajul național, Bogdan Socol a intrat în posesia trofeului.

Bogdan Socol a fost foarte bucuros în momentul în care a aflat că pentru al doilea an consecutiv se află în Top 20 comentatori sportivi.

M-am bucurat foarte mult pentru că pentru al doilea an am rămas pe lista de patru oameni de la Digi Sport,  care au fost nominalizați în acest clasament. În aceeași situație cu mine a fost și Andi Vilara. Însă, faptul că m-am regăsit din pe lista de nominalizati, a fost o mare bucurie, desi poate personal mi-aș fi dorit să fie și mai mulți colegi de-ai mei în lista nominalizațoilor”, a delcarat Bogdan Socol pentru exclusivNEWS.ro.

Bucuria a fost și mai mare în momentul în care a aflat că este învingător și desemnat cel mai bun comentator sportiv din 2012.

Prima reactie la aflarea veștii a fost una de foarte mare bucurie. Trofeul acesta înseamnă enorm pentru mine. Reprezintă rezultatul unei munci foarte elaborate, foarte grele, pe care am realizat-o până acum. E cu atât mai important cu cât vine din partea publicului, a telespectatorilor, și evident a fost o reacție de foarte mare bucurie”, a mai spus Bogdan Socol.

La scurt timp după validarea rezultatelor și confirmare faptului că Bogdan Socol este câștigător, jurnalistul a fost asaltat în scurt timp cu mesaje de felicitări din partea cunoscuților, colegilor și a prietenilor.

Acest premiu, este primul din cariera de comentator tv, care vine după 10 ani de comentariu sportiv.

Bogdan Socol și-a făcut debutul în comentariul sportiv la TVR,  apoi a lucrat la TeleSport, TV Sport și de trei ani de zile lucrează la Digi Sport, unde comentează cele mai importante meciuri din campionatul interd, cât și din cel spaniol, englez, italian și german.

Foto: Dan Truția

>